Naučte se relaxovat a dejte sbohem stresu. Rozdíl pocítíte okamžitě!

Naučte se nedělat nic.

V dnešní hektické době se potřebujeme občas zastavit a zhluboka se nadechnout. Ne každý je toho ale schopen. Naučit se odpočívat je jedna z nejtěžších disciplín a my vám teď povíme, jak na to.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 28. 01. 2018 15:16

Relaxovat se dá i při pracovním dni. Nejdůležitějším bodem je snídaně, tu rozhodně nezanedbávejte a vstávejte tak, abyste si ji mohli vychutnat v klidu alespoň po dobu třiceti minut. Věřte, že když si budete rvát rohlík do chřtánu při běhu po eskalátorech, akorát vás to vystresuje.

Dávejte si pravidelné pauzy během své celé směny. Řekněte si, že jakmile odbije dvanáctá, máte 45 minut jen pro sebe. Den vám zpestří dobrá káva nebo časopis. Zkrátka si zakažte během necelé hodinky pracovat, a uvidíte, že se vaše produktivita zvýší.

Dodržujte volný víkend za každou cenu. Za předpokladu, že vaše práce umožňuje homeoffice, a vy máte tendence sedat k počítači a pracovat, uložte si notebook na místo, které si nazvete zakázaná zóna. Přemýšlejte nad tím, co vás skutečně uvolní. Taková thajská masáž rozhodně není k zahození.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články