Nejste si jistá, jestli ještě milujete svého partnera? Tyto signály vám dají jasnou odpověď

Milujete ho ještě?
Zdroj: pixabay.com
Máte dostatek sexu?Držíte dobrovolně celibát, jste v období hledání nového partnera nebo máte se současným partnerem krizi a u vás v ložnici se nic neděje?Pokud máte problémy s partnerem nebo nemáte mít s kým sex, měli byste se začít hodně rychle snažit s tím něco udělat.Pokud si odpíráte sex nebo ho z nějakého důvodu nemáte, vaše imunita půjde rapidně dolů.+ 5 fotek+ 6 fotek

Máte pocit, že už nejste s vaším partnerem šťastná? Celý vztah vám přijde jako jeden velký stereotyp? Sníte o jiných mužích? Tak to už svého partnera možná nemilujete. Těchto 6 signálů vám jasně řekne, jak to je!

Redaktor
Redaktor 23. 03. 2018 18:50

Už nejste zamilovaní jako na začátku vztahu? Nemáte si co říct? Na sex s ním už nemáte ani pomyšlení? Tak se asi někde stala chyba. Jak poznáte, že už byste se s ním raději měla rozejít a porozhlédnout se po někom novém?

1. Nuda

Dříve jste se s ním smála a chtěla trávit každou volnou chvíli. Nyní když promluví, tak se vám ježí chlupy na těle. Cokoliv řekne vám přijde trapné a vůbec vás to nezajímá. Tak byste si měla rozmyslet, jestli s vaší drahou polovičkou pořád ještě chcete být.

2. Nežárlíte

Na začátku vašeho vztahu jste pořád přemýšlela, kde je a co asi dělá. Při pomyšlení na to, že by mohl být s jinou ženou, se vám obracel žaludek. Dnes je vám to úplně jedno a kdyby náhodou váš partner v noci nepřišel domů, zřejmě byste si toho ani nevšimla. Je vám jedno, s kým je a co dělá. Vůbec na něj nežárlíte. To je také jeden ze signálů, že už ho nemilujete.

3. Nepíšete si smsky ani nevoláte

Pošlete si zprávu jednou za pár dní? A už není zamilovaná? Když vám volá, tak telefon raději nezvednete a nechce se vám s ním mluvit? Tak byste měla vzít nohy na ramena a ze vztahu rychle utéct. Komunikace je v partnerství hodně důležitá a tady to očividně nefunguje.

4. Koníčky

Dříve jste spolu jezdili lyžovat nebo vyrazili na kolečkové brusle. Dnes už se ho ani neptáte a automaticky se domluvíte s kamarádkou. Když vyrazí s kamarády na fotbal, jste ráda, že od něj máte klid. Společné koníčky vás už nebaví, to je první krok k rozchodu.

5. Máte tajemství

Cokoli se dříve stalo, hned jste mu to musela vyslepičit. Svěřovala jste se mu úplně se vším. Teď už mu nemáte chuť říkat vůbec nic. Nevěříte mu a nechcete, aby o vás něco věděl. A to je opravdu velký problém, pokud máte být pár. Popřemýšlejte o tom, jestli má cenu s tímto partnerem ztrácet čas.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články