Nejste spokojeni ve své práci? Pojďte se podívat na 5 nejhorších prací světa

Ne všechny práce jsou procházkou růžovou zahradou
Zdroj: zdroj: pixabay
Z těchto pracovních pozic se vám bude tajit dechOdklízení přejetých zvířatuklízení místa činu po vraždáchčištění odpadních trubek+ 1 fotka+ 2 fotky

A budete hned rádi za to, jak pohodovou práci máte. Chození do práce je obecně velký opruz a bohužel v ní strávíme většinu svého drahocenného času. Když se ale podíváte na tyto pracovní pozice, zjistíte, že to s tou vaší není tak špatné.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 08. 04. 2018 19:53

Top 5 nejhorších prací na světě… někdo to prostě dělat musí

Ochutnávač psího žrádla

Ano, tato práce opravdu existuje. I žrádlo pro naše čtyřnohé kamarády musí nějak chutnat a oni samotní nám jen těžko řeknou, jak to, čím je krmíme, vlastně chutná. Zaměstná se tedy člověk, který určuje, co přidat či ubrat do vyráběné granule či konzervy.

Uklízení po vraždách a sebevraždách

Velice depresivní a vlastně i nechutná práce. Někdo to ale dělat musí. Když se policii dostane hlášení o vraždě či sebevraždě, začne pátrat. Až místo, kde se čin udál, zdokumentuje, vyšetří a nafotí, přijde na řadu tým uklízečů, který vše vrátí do původního stavu. Většinou tito elitní uklízeči narazí na krev a exkrementy, které se musí uklidit. Dle druhu případu lze narazit i na jiné tělní tekutiny nebo ostatky těl, jako je vystřelený mozek, kosti, nehty apod.

Čištění odpadních trubek

Zatím se nevynalezla technika, která by v tomto úkolu zastoupila člověka, takže je to stále na nás. A je to prácička opravdu nevoňavá. Všechna čest lidem, kteří tuto práci vykonávají.

Odstraňovač těl přejetých zvířat

Na tuto práci nejvíce narazíte v USA, kde na celém území pod koly aut denně zemře několik set tisíc živočichů. Ročně takto přijde o život jeden a půl milionu zvířat. Není se tedy čemu divit, že americká vláda zaměstnává lidi, kteří se starají o úklid těl. A pohled je to nehezký.  Především když se nalezne mrtvé zvíře uprostřed pouštní cesty v pravé poledne, kdy je slunce nejžhavější. Opravdu chuťovka.

Pracovník pohřebního ústavu

Zvyknout se dá prý na vše… ale na tohle by si asi zvykl málokdo. Jde asi o nejděsivější a nejsmutnější práci, jakou může člověk vykonávat. Balzamování a připravování mrtvol na pohřeb není žádná kratochvíle.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články