Žebříček TOP nejúděsnějších šéfů. Kam byste zařadila toho vašeho?

Šéfové sokáží být opravdu nesnesitelní
Zdroj: zdroj: pixabay
Každý z nás by občas svého šéfa střelilNejhorší jsou imperátořiS imperátory nejde mluvitNedají prostor k diskuzi+ 1 fotka+ 2 fotky

Sousedy, příbuzné a šéfy si vybírat bohužel nemůžeme. Když máte štěstí, narazíte na skvělého šéfa, který je lidský, rozumný a chápe vás. V tom horším případě je to jednoduše peklo.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 03. 04. 2018 22:05

Pracovní kolektiv je opravdu důležitý. Práce může být sebelehčí, ale jakmile máte okolo sebe špatné lidi a vedení, vše jde do kytek. Zde je výčet těch nejhorších šéfů na světě. Dokážete tam zařadit i toho svého?

Imperátor

Jde o šéfa a člověka, který je nabitý egem a narcismem. Všechno ví nejlépe, všude byl čtyřikrát a jeho slovo je svaté. Má sklony k despotismu a nikdo si nesmí dovolit nesouhlasit s jeho názory. Nenechá si v ničem poradit. Vždyť on je velký imperátor, který ví vše nejlépe. Má dohled a přehled naprosto o všem, co se ve firmě šustne. Nejčastější argument? Udělej to, protože jsem to prostě řekl.

 

Kamarád

Pozor na takovéto šéfy. Dělají ze sebe největší kamarády. Chtějí se družit a bavit a tahat z podřízených rozumy a moudrosti na druhé, kterým by mohli zavařit nebo uškodit. Tito lidé jsou nebezpeční. Nikdy nevíte, co se kde dozvědí a hlavně, kdy to vytáhnou proti vám.

Kolega

Občas se stane, že nejšikovnější kolega je povýšen. Není to sice pravidlo, ale touto událostí nastává jeho kolegům peklo na zemi. Nadřízený kolega totiž přestane být kamarádem a bude se ze všech svých sil snažit dokázat, že na místo šéfa prostě má a je dost možné, že se po podřízených bude hezky vozit. I když se vše vyřeší a pár věcí si vyříkáte, vaše vztahy už nebudou to, co bývaly. Exkolega prostě bude na druhé straně barikády.

Flákač

Neustále si fňuká, kolik má práce a jak nic nestíhá a všechny otravuje s pomocí. Zaměstnanci tedy zůstávají přesčas a makají jako šrouby. Když ale k šéfovi vlezete do kanceláře, dělá většinou jen to, že na počítači mastí Spider solitaire.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články