Chcete mít klid v práci? V tom případě nikdy neříkejte svému šéfovi tohle

Občas máme neuvěřitelné nutkání svého šéfa zabít.
Zdroj: pixabay
Berte prudérní náladu šéfa s nadhledemplňte jeho úkoly. I když jsou nesmyslnédávejte si pozor na jazykNikdy nevyhrožujte svou výpovědí+ 1 fotka

Šéf je zcela určitě nejméně milovaná osoba v práci. Plno šéfů jsou imperátoři, kteří sedí ve své královské kanceláři a vše diktátorsky řídí. Nechcete přijít o místo? Zde máte menší seznam toho, co šéfům rozhodně neříkat. Nebo říkat, ale jedině v případě, že chcete danou pozici opustit a toužíte po vyhazovu.

Redaktor
Redaktor 16. 05. 2018 10:38

Nemáte pravdu

Touto větou jste si nad sebou podepsali ortel. Pamatujte, že šéf má vždycky pravdu. Pravdu má i ve chvíli, kdy ji ve skutečnosti vůbec nemá. Co řekne, to je zákon a nelze o tom diskutovat.

To nejde... neumím to

Zdá se vám zadaný úkol naprosto nereálný a nesplnitelný? Váš šéf to bohužel vidí úplně jinak. Budete muset tedy zatnout zuby a nějak to zkusit splácat dohromady.

Včerejší noc tekl alkohol proudem. Mám ji jak z praku

Nikdy svému šéfovi neříkejte, že jste po velké párty a alkohol vás má pod kontrolou. Pro šéfa musíte být opravdový Mirek Dušín, který viděl alkohol leda tak z rychlíku. Jediné, co touto větou spácháte, bude to, že se zaměří na váš pracovní výkon a vámi odvedenou práci bude sledovat jako ostříž.

A proč si to neuděláte sám?

Dá-li vám váš šéf úkol, který by z fleku zvládl i on sám, není dobré odmítat a jízlivě se ptát, proč to nemůže zvládnout on. Upadnete u něj v nemilost a podobnými úkoly vás může pro jistotu zásobovat víc a víc.

Dám výpověď

Na tuhle silnou větu pozor. Nikdy výpovědí nevyhrožujte a neříkejte to, pokud to nemyslíte opravdu smrtelně vážně. Můžete totiž padáka dostat raz dva. Nikdo není nenahraditelný.

Dnes na to nemám náladu

Za vaši náladu bohužel nikdo nemůže. Máte trable v osobním životě, pohádala jste se s přítelem či manželem? Bohužel, toto jsou věci, které do práce tak úplně naptří. Zkuste se kousnout a úkol splnit i přes vaši mizernou náladu. Berte svou práci jako odreagování od všech starostí. Když se na chvilku budete soustředit na daný úkol, zapomenete na své trápení.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články