Chcete mít klid v práci? V tom případě nikdy neříkejte svému šéfovi tohle

Občas máme neuvěřitelné nutkání svého šéfa zabít.
Zdroj: pixabay
Berte prudérní náladu šéfa s nadhledemplňte jeho úkoly. I když jsou nesmyslnédávejte si pozor na jazykNikdy nevyhrožujte svou výpovědí+ 1 fotka

Šéf je zcela určitě nejméně milovaná osoba v práci. Plno šéfů jsou imperátoři, kteří sedí ve své královské kanceláři a vše diktátorsky řídí. Nechcete přijít o místo? Zde máte menší seznam toho, co šéfům rozhodně neříkat. Nebo říkat, ale jedině v případě, že chcete danou pozici opustit a toužíte po vyhazovu.

Redaktor
Redaktor 16. 05. 2018 10:38

Nemáte pravdu

Touto větou jste si nad sebou podepsali ortel. Pamatujte, že šéf má vždycky pravdu. Pravdu má i ve chvíli, kdy ji ve skutečnosti vůbec nemá. Co řekne, to je zákon a nelze o tom diskutovat.

To nejde... neumím to

Zdá se vám zadaný úkol naprosto nereálný a nesplnitelný? Váš šéf to bohužel vidí úplně jinak. Budete muset tedy zatnout zuby a nějak to zkusit splácat dohromady.

Včerejší noc tekl alkohol proudem. Mám ji jak z praku

Nikdy svému šéfovi neříkejte, že jste po velké párty a alkohol vás má pod kontrolou. Pro šéfa musíte být opravdový Mirek Dušín, který viděl alkohol leda tak z rychlíku. Jediné, co touto větou spácháte, bude to, že se zaměří na váš pracovní výkon a vámi odvedenou práci bude sledovat jako ostříž.

A proč si to neuděláte sám?

Dá-li vám váš šéf úkol, který by z fleku zvládl i on sám, není dobré odmítat a jízlivě se ptát, proč to nemůže zvládnout on. Upadnete u něj v nemilost a podobnými úkoly vás může pro jistotu zásobovat víc a víc.

Dám výpověď

Na tuhle silnou větu pozor. Nikdy výpovědí nevyhrožujte a neříkejte to, pokud to nemyslíte opravdu smrtelně vážně. Můžete totiž padáka dostat raz dva. Nikdo není nenahraditelný.

Dnes na to nemám náladu

Za vaši náladu bohužel nikdo nemůže. Máte trable v osobním životě, pohádala jste se s přítelem či manželem? Bohužel, toto jsou věci, které do práce tak úplně naptří. Zkuste se kousnout a úkol splnit i přes vaši mizernou náladu. Berte svou práci jako odreagování od všech starostí. Když se na chvilku budete soustředit na daný úkol, zapomenete na své trápení.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články