Ženy v kalhotách z ulic vymýtily gentlemany. Dejme jim možnost se vrátit

Žena v obleku? Nic moc.
Zdroj: Pixabay
Žena v obleku se stává mužem.Dejte mužům možnost se o vás starat.Nebudete litovat.Malujte se a noste šaty.+ 1 fotka+ 2 fotky

Gentlemani prý už z našich ulic vymizeli, ale skutečně tomu tak je? Není to jen tím, že v nich gentlemany neumíme vzbudit my, ženy? Většinu času strávíme v džínsách a jídlo si necháváme dodávat donáškovou službou. Je čas si položit otázku, zda na tom není něco špatně, a pokud si myslíte, že není, tak byste pravděpodobně tento antifeministicky laděný článek asi neměla číst dál.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 09. 05. 2018 17:12

V obleku do práce

Dnes není výjimkou, aby žena byla ve vedoucí pozici. Převaha mužů je znatelná, ale ženy také spatříme v čele firmy. Zlého na tom není určitě nic, jen by si na sebe mohly místo drsného pánského obleku vzít občas letní šaty nebo drobný šperk, ovšem ne z ocele. To je opět záležitost pro pány. Pak se jim i občas může stát, že jim někdo otevře dveře, a o to přece jde.

Doba žen v mužské roli

Žena, která vládne firmě i rodině, si de facto může připadat jako muž a v určitou chvíli už si musí vybrat, jakou roli bude preferovat. Pokud se rozhodne pro tu první, je na místě s mužem-podřízeným jednat jinak než se ženou. Muži mají geneticky zakódovanou vůdčí roli, a když jim ji vezme žena, těžko se s tím vyrovnávají. Dávejte jim najevo, že na úkol, který jim byl zadán, přišli oni sami, a ne vy jakožto žena. Třeba se pak konečně dočkáte pozvání na rande. Dokud ale nepovolíte uzdu, nikdo vás hýčkat nebude, protože vůdce smečky přece  všechno zvládne sám.

Nechte ho zaplatit

Někteří muži tápou, co se v dnešní době sluší a co ne. Jsou tací, co si dokonce myslí, že když ženě po rande nenabídnou půlené placení, urazí se, jelikož si bude myslet, že je snad méněcenná. Tak to ale skutečně nechodí, nebo možná ano, ale jen ve velmi malém procentu. Proto když vám servírka přinese účet, klidně si vyčkejte, než  to vašemu protějšku dojde, a nechte ho vytáhnout peněženku.

Péče je důležitá

Když už ho naučíte, že je důležité za vás zpočátku platit, lichotit vám a otevírat dveře, je na čase jeho snahu ocenit, a nejenom sexem, ale celkovou péčí o něj. Muž to ocení, i když to na něm není vidět. Nejste zdatná kuchařka? Naučte se to. Vyžehlete mu košile, protože jeho to strašně nebaví, nehledě na to, že muž se žehličkou působí směšně, a ve finále si nezapomeňte koupit nějaké sexy prádlo, protože on si to zaslouží za to všechno, co už umí, no ne?

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články