Jak sváděly muže naše babičky a proč bychom si z nich měly vzít příklad

žena, historie
Zdroj: Pixabay.com

Zkuste se projít po ulici a rozhlédnout se. Sama budete šokovaná, jak málo žen má na sobě šaty nebo sukni, a to není dobře. Od čeho bychom jinak byly na světě, než abychom ukazovaly naše nohy. No… neberte předchozí řádky zas tak vážně, ale uznejte, že něco na nich je. Byť to byla doba v mnohém omezená, naše babičky nevyšly bez vyčesaných vlasů a slušivých šatů. A vůbec nevadilo, že jsou do půlky lýtek. Ony totiž věděly, že méně je někdy více.

Jana Jánská
Jana Jánská 09. 05. 2018 17:12

Stačí lehký make-up

Nedá se svítit. Naše babičky byly v lovu zkrátka schopnější než my. My máme bezesporu více možností. Můžeme se namalovat neuvěřitelným množstvím líčidel od podkladu pod stíny až po závěrečný sprej, který použijeme, aby se nám „obličej“ nehnul. Ony sice takové možnosti neměly, ale věděly, že když si zvýrazní rty nebo oči, tak to zkrátka stačí. Přehnaný make-up muže odpuzuje.

Méně je někdy více

Dnes nosí spousta dívek kalhoty, přitom ženské nohy přitáhnou pohled snad každého muže. Není tedy od věci si pořídit pár sukní a šatů. Naše babičky de facto nic jiného nenosily a ještě k tomu uměly nenuceně zvýraznit svoji ženskou postavu, aniž by vypadaly sprostě. Šaty a sukně neměly ultrakrátké, ale třeba do půli lýtek nebo klidně až na zem. Mužské fantazii se totiž musí dát prostor.

Dejte muži prostor být gentlemanem

Pravdou je, že gentlemani vymizeli, ale je tomu skutečně tak? Není to spíš jenom tím, že dívky v dnešní době neumějí dát muži prostor, aby se jako gentleman mohl projevit? Dámy, pokud jdete kupříkladu do banky a za vámi jde muž, zpomalte krok a nechte muže vás předejít. Pak bude nucen vám dveře otevřít. Ať vás ani nenapadne, že byste mu je otevřela sama. Stejně tak by vám měl pomoci do kabátu, takže se po dojedené večeři nevrhejte na věšák, ale hezky si počkejte.

Něco za něco

Každá babička by vám poradila, že vztah je něco jako směnný obchod. Když vám bude otevírat dveře, pomáhat do kabátu a zahrnovat něžnými slovy, je i na vás, abyste mu to něčím oplatila. Dnešní doba nabízí širokou škálu erotického prádla i pomůcek. V tom máme my oproti dřívějšku výhodu, tak neotálejte a vyražte do obchodu, jelikož ten váš si za veškerou snahu něco zaslouží.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články