I pleť potřebuje vaši péči. Víte, jak nejlépe se o ni starat?

Když se o svou pleť začnete řádně starat, vrátí vám to
Zdroj: pixabay
Každá žena chce vypadat krásněŠpatnou péčí, nebo žádnou ztrácí pleť živiny. Vše se projeví ve stáříNení nad to vypadat krásně a svěžepomůžou i pleťové masky+ 1 fotka+ 2 fotky

Každá žena se chce cítit krásná a svěží, ale jen málo žen o sebe opravdu pečuje. S postupujícím věkem je totiž tato nepéče více a více vidět. Chcete vypadat ke stáří stále mladě? Začněte s tím už teď.

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák 08. 05. 2018 08:01

Čištění pleti

Čištění je velice důležité. Málo žen svou pleť opravdu čistí. Během dne je vaše kůže plná velkých nečistot. Od smogu, prachu až po váš vlastní pot. Póry se zanesou a vaše pleť se začne dusit a ztrácet vitalitu. Na pročištění pleti pomůže čisticí mléko a pleťová voda na dočištění.

Hydratace

Voda je základem všeho. I krásné pleti. Hydratovaná pleť je krásně svěží. Není suchá a nepraská. Na trhu seženete spoustu hydratačních krémů.

Co napomáhá k předčasnému stárnutí pleti

Nestačí dbát pouze o pleť, ale také celkově o sebe a své zdraví. Vše se totiž ve stáří projeví. Zlepšete svou životosprávu a jezte zdravě. Nekuřte a nepijte velké množství alkoholu. Dobře spěte, vyhýbejte se stresu a používejte na pleť správné přípravky. Především určené na vaši pleť. Co si kupovat, to vám učitě ráda poradí vaše vizážistka a i výrobci na obalech svých výrobků uvádějí, pro jaký druh pleti je jejich přípravek určen.

Když krémy nefungují

Nakoupila jste si drahé krémy a přípravky od vyhlášených výrobců a ono nic? Je dobré si pamatovat, že to nejdražší rozhodně nemusí být to nejlepší. Možná jste si vybrala špatný přípravek na úplně jiný typ pleti. Vyplatí se navštívit specializované prodejny a kosmetické salony, kde vám udělají typologii pleti a poradí vám, co funguje a co nefunguje a co si pořídit. Třeba zjistíte, že vám nejlépe vyhovuje krém, který stojí pár korun.

U krémů nerozhoduje pouze používání na den či noc, ale dokonce také i roční období. Musíte vybírat i podle tohoto vzoru.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články