Omládněte až o deset let: Triky, díky kterým vám reálný věk nikdo hádat nebude

Pomocí osvědčených triků můžete vypadat zase jako mladice
Zdroj: Profimedia
Ředkvičky a medvědí česnek k jaru neodmyslitelně patří.Ženy se často vymlouvají, aby nemusely mít sex.S bílými zuby bude váš úsměv hned krásnější.Zkuste betaglukan a podpořte svou imunitu+ 3 fotky+ 4 fotky

Ženy odjakživa věděly, jak si zachovat zdraví pomocí přírodních přípravků. Zároveň si uměly udržovat zdravý životní styl kombinací stravy a cvičení a krásu díky relaxu a zkrášlujícím prostředkům. Když víte, jak na to, nikdo vám váš věk hádat nebude a sama se budete cítit klidně i o deset let mladší.

Petra Járková
Petra Járková 16. 04. 2019 12:00

Strava je důležitá

Samozřejmostí je správná strava. Dostatek zeleniny a ovoce. Nikdo z vás asi nečeká, že konzumací masité a tučné stravy získá mladší vzhled. Začnete se více hýbat a méně jezdit autem. Každý den procházka a třikrát týdně jóga či fitness a budete mít tělo jako dvacítka.

Sexem mládnete

Nezapomínejte na sex. Podle výzkumů vypadají lidé, kteří se věnují postelovým hrátkám mnohem mladší než ti, co tuto stránku života opomíjejí.

Bílý úsměv

Zuby věkem žloutnou. Pokud chcete vypadat mladistvě, vsaďte na vybělené zuby. Pravidelná návštěva dentální hygieny je samozřejmostí. Čím více se budete smát a usmívat, tím mladistvěji budete na své okolí působit!

Správné vitamíny

Spojte se se zdatným bojovníkem proti stárnutí – vitaminem E. Právě tento silný antioxidant pomáhá udržet pokožku svěží a pevnou. Také zmírňuje nejrůznější kožní problémy, jako jsou ekzémy, a pomáhá předcházet artritidě a cévním i srdečním chorobám. A jak zajistit, aby ve vaší stravě nechyběl? Dávejte si co nejčastěji listovou zeleninu nebo zobejte slunečnicová semínka či oříšky. Mezi další zdroje patří luštěniny, vejce nebo obilné klíčky. Není dobré zapomínat ani na dostatečnou dávku vitamínu D.

Zaměřte se na oči

Klasický trik, jak něco zamaskovat, spočívá v upoutání pozornosti jinam. Vizážisté proto radí – přitáhněte zájem k očím – rozsviťte je. Nejdřív zamaskujte kruhy pod očima, existují speciální korektory určené přímo k tomuto účelu. Vyhoďte barevné řasenky a vraťte se ke klasické černé nebo hnědé. Ty totiž oči opticky zvětšují a zdůrazňují bělmo, které rozzáří barvu duhovky. Stíny používejte matné. Perleťové by zvýraznily vrásky kolem očí. Barevně spíše světlejší, oči pak vypadají větší.

Nešetřete na krémech

Kupte si krémy adekvátní vašemu typu pleti, věku i příležitosti. Čím zralejší pleť, tím více potřebuje různé výživné a regenerační ingredience. Opravdu není rozmařilost mít noční a denní krém, oční krém, peelingový přípravek a čas od času speciální pleťovou masku. Krémem ale neplýtvejte, lepší je úsporná, ale pravidelná péče.

Obličejová gymnastika

Obličejová gymnastika pracuje jako lifting – účinný, přírodní a naprosto nerizikový. Pokud budete mimické svaly správně cvičit, předejdete vráskám na pěkných pár let.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články