Hydratační péče v letním období: Co je dobré mít po ruce

Hydratační péče v letním období: Co je dobré mít po ruce
Zdroj: Unsplash.com
Sérum, Kiehl‘s, 50 ml, 1 590 Kč, Sérum s vitamínem C redukuje jemné vrásky a zvyšuje jas.Krém, Benefit, 920 Kč, Krém posiluje přirozenou hydrataci a dodává svěží vzhled.Scrub na rty, Lush, 25 ml, 265 Kč. Peeling zajistí vašim rtům hebkost a šťavnatost.Maska, Kiehl’s, 100 ml, 1 500 Kč. Noční maska zajistí sametovou texturu a na dovolené ji můžete používat až 4x do týdne.+ 4 fotky+ 5 fotek

Dopřejte vaší pleti královskou péči v podobě hydratačních přípravků, které vám pomohou mít ji krásně vyživenou, hladkou a zářivou jako z filmového plátna.

Andrea Mrkosová
Andrea Mrkosová 24. 07. 2019 14:00

Nejlepším hydratačním kamarádem v létě i po celý rok je voda. To asi všichni víme, ale opakováním tohoto pravidla nic nepokazíme. Nedostatkem tekutin v těle a špatnou hydratací může vznikat třeba i akné, které nikdo nemá rád.

V letním období je pleť ještě více namáhána než v jiném ročním období. Ráno vyjdete z domu na rozpálené chodníky, kde chodíte po přímém slunci, pak nastoupíte do auta nebo vejdete do kanceláře, kde jede celý den klimatizace. Během obědové pauzy to samé. Náhlé zvraty teplot dávají pleti hodně zabrat. Tyto změny teplot jsou pro pleť šokové.

Každá žena chce mít přitom pleť krásnou jako panenka, aby nemusela nosit tunu make-upu, který v horku není nijak příjemný a po pár hodinách ani pěkný. Investovat se proto vyplatí do kvalitních přípravků, které budou vaši pleť chránit a napomáhat v její obnově.

Jaké přípravky mít v poličce?

I žena, která nemá ráda mnoho přípravků, by měla mít doma hydratační krém. Protože čištění, tonikum, krém a krém na oční okolí jsou naprostým základem. Na dovolenou k moři si pak přibalte i masku, která vám udělá skvělou rychlou službu po celodenním koupání a vystavování těla slunečním paprskům. Ženám, kterým nevadí mít doma více lahviček, doporučujeme zařadit alespoň v létě do své kosmetické taštičky séra, ta vaši pleť doslova napumpují.

Nezapomínejte ani na své rty. Především ženy, které nosí rtěnky, by měly dbát na správnou výživu a hydrataci, protože na vysušených a popraskaných rtech ani ta nejkrásnější rtěnka nevypadá pěkně.

V GALERII NAJDETE TIPY NA PRODUKTY, KTERÉ JE DOBRÉ MÍT PO RUCE:

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články