Líbí se vám rudé rty? Co o vás prozradí barva rtěnky

Vyzkoušejte si namalovat rudé rty a uvidíte tu změnu
Zdroj: Youtube
Rudá rtěnka to vždycky zachrání!Rudá sluší tmavým i světlým typůmRudé rty jsou sexyOdstín rtěnky podle typu osoby+ 1 fotka+ 2 fotky

Zdá se, že existuje poměrně silná souvislost mezi ženiným zamilovaným odstínem rtěnky a tím, jaké signály dotyčná vysílá svému okolí. Jakou rtěnku máte na rtech dnes vy a co tím vlastně chcete říct?

Redaktor
Redaktor 23. 01. 2019 15:42

Barva totiž vypovídá mnohé o tom, jak se vidíme a jak chceme být viděni. Alespoň to říká Leatrice Eiseman, výkonná ředitelka americké společnosti Pantone Colour Institute a autorka devíti knih o barvách.

Červený odstín rtěnky

Ženy preferující červený odstín rtěnky jsou rázné, činorodé a ambiciózní. Nechybí jim energie a vášeň. Nezřídka se ujišťují, že vědí aspoň trošku o všem a o všech. Mají vůdčí sklony a umí se prosadit, rády vítězí.

Růžový odstín rtěnky

Milovnicím růžové rtěnky záleží na tom, abych jejich projev působil laskavě a uvolněně. Jejich jemné vystupování jiné lidi uklidňuje. Mívají romantickou duši, jsou něžné a citlivé. Dokáží přirozeně zvládat stres.

Hnědý odstín rtěnky

Ženy, které si nejraději vybírají hnědou rtěnku, představují spolehlivost a trpělivost. Jsou přátelské, starostlivé a mají smysl pro spravedlnost. Stojí nohama pevně na zemi. Jejich domov vypadá příjemně a útulně.

Oranžový odstín rtěnky

Dámy s oranžově namalovanou pusou jsou společenské a optimisticky založené. Milují dobrodružství a zábavu. Nemají daleko k extravaganci, jsou zvídavé a upovídané. Nečiní jim problém dělat více věcí najednou.

Fialový odstín rtěnky

Ženy, jež upřednostňují fialovou barvu rtěnky, mají umělecké nadání a senzitivní povahu. Jsou srdečné, originální a nezávislé. Nepostrádají sebevědomí a autoritu. Bývají náročné, na ostatní kladou nemalé nároky.

Bezbarvý lesk na rty

Krásky nosící jen bezbarvý lesk na rty nerady mluví o nepodstatných záležitostech. Říkají přesně to, co si myslí, nic si nepřikrášlují. Vyjadřují se stručně a výstižně, jsou upřímné. Mají nadhled i v ošidných situacích.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články