Rtěnka známé značky prý dovede každou ženu k oltáři. Do roka

Ženy, které rtěnku zakoupily, nadšeně hovoří o úžasných setkáních s muži.
Zdroj: Jeanne Tyson/Hellogiggles.com

Jak urychlit vdavky? Názorů se nabízí několik – péče o mysl a vzhled, navštěvování příhodných míst, vnitřní připravenost. Ze života však víme, že někdy nestačí ani průsečík těchto tří kritérií. V Japonsku ale podle všeho na jeden způsob přišli.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 09. 03. 2017 09:54

Rtěnka. Od Estée Lauder.

Žena, která se jí bude krášlit, prý do roka navlékne snubní prsten.

„A musím ji nosit každý den, aby fungovala?“

Na tento trend upozornila Emily Popp svým článkem na serveru Hello Giggles. Jednu takovou rtěnku totiž dostala k Vánocům od svého bratra Alexandera a jeho japonské přítelkyně Shiori.

„Tohle je speciální druh rtěnky. Pokud v Japonsku nosíš tento typ rtěnky od Estée Lauder, do roka se vdáš,“ prozradila jí Shiori.

Pochopitelně na její mozek zaútočil roj otázek typu „musím ji nosit každý den, aby zafungovala?“ nebo „co se stane, když se pak do roka nevdám“? A proč Estée Lauder?

Poslední otázka zní nejzajímavěji. To kvůli podezření na propracovanou marketingovou kampaň.

Emily se rozhodla na záhadu kolem rtěnky přijít. Zabrousila tedy na japonské webové stránky Estée Lauder, neboť rtěnka je k dostání zatím jen tam.

Zjistila, že její rtěnka s názvem „Crystal Pink Cream“ pochází z kolekce „Pure Color Crystal“ zahrnující 15 odstínů. O vdavkách ani čárka.

Jeanne Tyson/Hellogiggles.com

Pak ale sjela myší na recenze. Japonsky neumí, a tak použila alespoň překladač. A klíč se začal rýsovat.

Hydratace pokračuje

Recenze pojmenované jako „Jsem vděčná“ nebo „Hydratace pokračuje“ obsahovaly klíčová slova „manželství“, „rande“ či „manžel“. Tajemství rtěnky jí ale pořád unikalo. Některé recenze tak poslala svému bratrovi do Japonska.

V jedné z nich zhruba 40letá žena zmiňuje, že po koupit rtěnky potkala na večírku o 17 let mladšího muže, se kterým už byla šestkrát na rande.

Jiná zase neskrývá nadšení ze seznámení s úžasným mužem po první aplikaci rtěnky.

A Emily to najednou došlo.

Veškerá magie spočívá ve sdílení. V Americe už dříve vznikl podobný fenomén, takzvané „zasnubovací kuře“ – módní redaktorka časopisu Glamour uveřejnila recept s tímto názvem poté, co se po servírování kuřete partnerovi dočkala zásnub.

Postupně se začali ozývat další a další lidé s tím, že před nimi partner poklekl za stejných okolností. Historky o pečení kuřete se šťastným koncem se množily natolik, že lidé uvěřili jeho zázračným účinkům.

Kouzlo kuřete s citronem i rtěnky od Estée Lauder tak spočívá ve víře. Víře v to, že pokud změnily život jiným, mohou i mně.

Sebevědomí v tužce

„Opravdu ale rtěnka na vdavky funguje?“ zeptala se Emily bratrovy japonské přítelkyně.

„Nejsem si jistá, zdali to funguje nebo ne, ale užívání produktu dodává ženám, které cítí tlak, potřebnou sebedůvěru. To jim pak umožní pokračovat v hledání partnera bez pocitu, že jim čas protéká mezi prsty.“

Konečnou odpověď tedy máme na stole. Stačí věřit v zázraky. A ony se stanou.

Zdroj: Hello Giggles

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články