Utajený syn Josefa Kemra: Jak to měl se slavným otcem?

Josef Kemr tajil, že má syna.
Zdroj: FDb.cz
Josef Kemr dokázal utajit svého syna i před vlastní manželkouVše prasklo až po Kemrově smrti

Když slavný a národem milovaný herec zemřel, myslelo se, že zemřel bezdětný. Jediné dítě, které kdy vychoval s manželkou Evou Fouskovou, bylo nevlastní. Po hercově skonu se však ukázalo, že bylo vše jinak. Josef Kemr si totiž ,,upletl" syna z krátkého románku. Jmenuje se Vladimír a geny svého otce opravdu nezapře. Je to jeho dokonalá kopie.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 07. 05. 2018 17:28

Setkání s otcem

Pan Vladimír žije v jižních Čechách a je vyučený kuchař a číšník. Dlouhou dobu nevěděl, kdo je jeho otec, ale dle vlastních slov prožil i tak nádherné a šťastné dětství. Jako kuchař a číšník pracoval ve vyhlášených restauracích, do které jednoho dne přišel i jeho pravý otec Josef Kemr. Do restaurace přišel s Jiřinou Bohdalovou a Aťkou Janouškovou na oběd. Když hosty obsluhoval, Kemr se na něj dle jeho slov podíval, usmál se a řekl: ,,Já vím, já vím. To chce čas.“ Vladimír se jeho prapodivné větě podivil. Absolutně nechápal, co tím chtěl slavný herec říci.

Podezření

Čím víc Vladimír stárnul, tím více se Kemrovi podobal. Začala v něm tedy více a více hlodat zvědavost. Jeho teorii mu nakonec potvrdila jeho maminka, která mu řekla pravdu. Dlouho se bál Kemra kontaktovat. Toužil ho poznat, ale přitom se velice bál jeho reakce a styděl se.

Jsem rád, že jsi

Když zemřela Vladimírova maminka, byl odhodlaný otce kontaktovat. Když Kemr točil na Kvildě film Pod jezevčí skálou, chodíval na natáčení se na tatínka podívat. Kemr se mu nejdříve vyhýbal. Až v roce 1994 se spolu sešli a o všem si pořádně promluvili. „Povídali jsme si o lese, o přírodě, o tom, co mě baví a jak se mi daří. A o společných zájmech,“ vzpomíná s dojetím Vladimír. Poslední, co mu slavný otec řekl, prý bylo: „Jsem rád, že jsi.“

Dokonalá kopie

Vladimír svého otce opravdu nezapře. Geny jeho otce se na něm neuvěřitelně podepsaly. Jak po fyzické stránce, tak po té povahové. Má prý stejný smysl pro humor jako jeho otec. Podle jeho slov je dobře, že ho otec tak dlouho zatajoval. Byl ušetřen velké slávy a bulváru, který showbyznys spolu se slávou přináší, a především se nemusel účastnit velkého rodinného boje o majetek, který se v rodině Kemrových strhl po Josefově skonu.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články