Takhle že já vypadám!? 5 důvodů, proč se vyhnout převlékacím kabinkám

Převlékací kabinky umí přivést člověka v údiv
Zdroj: zdroj: pixabay
Kdo je ta osoba?Vidím i to, co nechciZářivá světla mění obličej k lepšímuVždy se někdo dívá+ 1 fotka+ 2 fotky

Bezesporu je velmi složité zhodnotit svůj zjev bez zrcadla, a tak se v obchodě s novými kousky v ruce vydáme na tu strastiplnou cestu k převlékacím kabinkám, kde se většinou tak zděsíme, že si nic nekoupíme. Tady je 5 důvodů proč se jim vyhnout.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 07. 04. 2018 13:55

1. Kdo je ta osoba?

Ve skutečnosti rozhodně nevypadáte tak, jako v zrcadle. Malý prostor vám mění vnímání a vidíte se jinak. Ovlivňuje vás i několik zrcadel v prostoru kolem.

2. Osvětlení

Zářivá světla mění obličej k lepšímu. Trošku jako FaceApp doopravdy, ale naší postavě to rozhodně neprospěje. Vypadáme jako tuleň narvaný v mikrovlnce.

3. Vidím i to, co nechci

Malý prostor v kombinaci s osvětlením a všudypřítomnými zrcadly způsobuje, že vidíme na svém těle i tu nejmenší vadu. Mateřská znamínka, jizvy nebo žilky, které bychom za normálních okolností pouhým okem nespatřily.

4. Nedostatek soukromí

Kolem vás je v obchodě spousta dívek, které mají stejný problém jako vy. A vy to věčné hudrování musíte poslouchat. Stěny jsou totiž tak tenké, že slyšíte, i když se někdo rozhodne kabinku použít k poněkud jinému účelu.

5. Žádný spěch

V kabince proces převlékání rozhodně neurychlíte. Ty čtyři stěny kolem vás jsou totiž tak blízko u sebe, že to neuspíšíte ani náhodou. Proto, když jdete nakupovat, vymezte si na to dostatek času. Může se vám totiž snadno stát, že budete čekat pěknou frontu, abyste si mohla nové kousky vyzkoušet.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články