Tyto 4 věci dělají nešťastné a zoufalé ženy. Děláte je i vy?

Občas se člověk ve svém životě dostane do období, když je nešťastný a začne dělat věci, které by za normálních okolností nikdy nedělal.
Zdroj: pixabay.com
Člověk se občas cítí nešťastný, zoufalý a nejradši by se zabalil pod peřinu a několik dní nevylezl ven.Člověk se občas cítí nešťastný, zoufalý a nejradši by se zabalil pod peřinu a několik dní nevylezl ven.Člověk by se měl naučit odpouštět.Že se s vámi něco děje, poznáte i tak, že nemáte chuť na jídlo a špatně spíte.+ 2 fotky+ 3 fotky

Občas se člověk ve svém životě dostane do období, kdy je nešťastný a začne dělat věci, které by za normálních okolností nikdy nedělal. Pokud je člověk na dně a nedaří se mu, dělá věci tak, aby se z toho dna zvedl. Ale někdy jde pouze špatným směrem.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 31. 03. 2018 14:09

Člověk se občas cítí nešťastný, zoufalý a nejradši by se zabalil pod peřinu a několik dní nevylezl ven. Jenže to samozřejmě nejde, protože musíme chodit do školy, do práce nebo se starat o děti. Jak poznáte, že jste opravdu na dně a měla byste se sebou začít něco dělat?

Neodpustíte ani za nic

Člověk by se měl naučit odpouštět. Tím totiž uleví i sobě a nebude se zbytečně trápit. Pokud to neumíte, budete nešťastná a nespokojená. Navíc tak zablokujete spoustu krásných věcí, které k vám mohou přijít. Chybu může udělat každý, tak se nad tím zamyslete.

Nejíte, nespíte

Že se s vámi něco děje, poznáte i tak, že nemáte chuť na jídlo a špatně spíte. Jen sedíte a koukáte do blba. Najednou nevíte, co máte dělat, a nic vám nedělá radost. Měla byste vyrazit ven, pročistit si hlavu a věřit, že bude lépe.

Izolace

Dřív jste chodila do společnosti a nechyběla na žádné párty. Nyní jste raději zavřená doma, a když vás kamarádka pozve na kávu, s díky ji odmítnete, že máte hodně práce. Nejraději trávíte čas sama a utápíte se ve svém smutku. Měla byste to změnit, protože ostatní vás přivedou na jiné myšlenky, a ve společnosti vám bude určitě lépe.

Řešíte, co o vás říkají ostatní

Pokud se neustále zabýváte tím, co si o vás druzí myslí, okamžitě přestaňte. Jen se tak samy ubíjíte. Stejně s tím nic neuděláte, tak byste to měla hodit za hlavu a soustředit se na jiné věci. Uvidíte, že vám bude mnohem lépe.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články