Zahrňte ji lichotkami, ale určete si pravidla: Co dělat, když vám v cestě stojí jeho matka

Nenechejte jeho matku příliš zasahovat do vztahu.
Zdroj: Pixabay
Váš vztah jistě stojí za to. Teď zbývá uzemnit matku.Invazivní matka může vztah narušit.To nedopusťte.Dávejte mu najevo city.+ 1 fotka+ 2 fotky

Váš vztah je přímo ideální. V začátcích byl vášnivý a teď už konečně uzrál. Jediný, kdo vám neustále dělá problémy je jeho matka. Jak se jí zbavit?

Redaktor
Redaktor 08. 09. 2018 09:15

Lichoťte jí

Pokud víte, že matka vašeho partnera vládne pevnou rukou a chce tím pádem, aby jí bylo dáváno za pravdu, zkuste jí nadbíhat. Sice se trošku ponížíte, ale ve finále vás bude mít možná i trochu ráda.

Mějte svá pravidla

I když jí lichotíte, jak se dá, pořád s vaším partnerem mistrně manipuluje. Určete si tedy svá pravidla a stůjte si za svým. Pro začátek stačí, když nebude volat o víkendu.

Zmanipulujte ho

Starejte se o svého milého dobře. Jen pak si na svoji mámu ani nevzpomene. Dávejte mu najevo city jak jen umíte a nezapomeňte, že láska prochází žaludkem.

Kupujte jí dárky

Každá máma potřebuje vidět zájem a když k ní budete pravidelně jezdit na návštěvy, určitě se vám pak nebude plést do života, jelikož bude mít pocit, že je jeho součástí. Dárek, co přinesete na návštěvu jistě ocení.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články