Zažíváte ve snech vášnivý sex nebo vás hadi nechtějí pustit přes cestu? Víme, co to znamená!

Co se vám nejčastěji zdá?
Zdroj: pixabay.com
Některé sny hned po probuzení zapomeneme, ale některé si pamatujeme, protože se nám opakují pořád dokola.Velmi často se nám zdá o tom, že létáme, někam padáme.Co se vám nejčastěji zdá?Někdy si přejeme, aby sen, ve kterém létáme, nikdy neskočil.+ 5 fotek+ 6 fotek

Některé sny hned po probuzení zapomeneme, ale jiné si pamatujeme, protože se nám opakují pořád dokola. Velmi často se nám zdá o tom, že létáme, někam padáme, ocitneme se mezi hady nebo procházíme nějakou zatěžkávací zkouškou. Co to ale všechno znamená?

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 28. 03. 2018 20:04

Co se vám nejčastěji zdá? Že létáte? Přijde vám to tak živé, jako by to bylo doopravdy? Stane se vám také, že ve snu někam padáte, anebo se vám zdá, že ležíte na posteli, která se propadá, až vás to vzbudí? Budete se divit, co to všechno znamená.

Létání

Někdy si přejeme, aby sen, ve kterém létáme, nikdy neskočil. Ten úžasný pocit, že je člověk svobodný a cítí se lehký jako pták. Tento sen se nám nejčastěji zdá, když máme hodně práce, učení do školy nebo se cítíme svázaní ve vztahu. Létání ve snu znamená, že se chceme odpoutat od každodenních starostí a být svobodní.

Had

Sen o hadech je nepříjemný. Především pro ty, kteří se hadů štítí a mají z nich fóbii. Tyto sny o slizkých hadech jsou většinou také hodně živé. Pokud vám had brání v cestě, můžete mít potíže v byznysu. Když se vás chystá uštknout, onemocníte. Když na hada šlápnete, znamená to, že máte kolem sebe falešné přátele a neměli byste jim věřit. Mrtvý had ale věští zisky.

Pád

Sen o pádu není předzvěstí ničeho dobrého. Pokud se vám zdá, že se někam propadáte, může to věstit smrt blízkého člověka. Pád na rovině může znamenat problémy. Ale pokud někam padáte a stihnete se zachytit, nebo se vzbudíte, budete chráněni před neštěstím.

Sex

Občas se nám zdá i o sexu. Pokud zažijete ve snu drsnější sex, budete se další den cítit jako znovuzrození. A pokud jste byli nachlazení nebo vám z nějakého důvodu nebylo dobře, vše rychle odezní. Když se ve snu něžně milujete, vaše podvědomí vám říká, že potlačujete emoce. Sny o sexu většinou znamenají, že byste měli mít oči otevřené a využít každé šance, která se vám nabízí. A není tím myšlen jen sex.

Zuby

Zdálo se vám někdy, že vám z úst vypadly všechny zuby a vy jste se vzbudili hrůzou a oddechli si, že to byl jen sen? Bohužel to znamená, že vám může zemřít blízký člověk. Pokud se vám ale zdá o čistých krásných a zářivých zubech, značí to štěstí. Naopak zlomené zuby věští starosti, ale bolavé jen samé úspěchy.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články