Rychlá doba si žádá rychlé líčení: 10 express produktů, které nesmějí chybět ve vaší kosmetické výbavě

Rychlá doba si žádá rychlé líčení: 10 express produktů, které nesmějí chybět ve vaší kosmetické výbavě
Zdroj: Freepik
Chcete-li, aby vám rychlé a bezchybné líčení vydrželo celý den, je zapotřebí pleť po ránu před nanesením make-upu důkladně očistit. Ideální je použít například čisticí sonický přístroj s protivráskovým účinkem FOREO Luna™ 3, který během pouhé minuty zanechá vaši pleť dokonale připravenou na nanesení make-upu. Foreo, 4861 KčNení nic horšího než probdělá noc před náročným dnem. Pokud jste se tedy vzbudila s unaveným a oteklým obličejem, vsaďte na energizující textilní masky, které vaši pleť rozjasní a osvěží během pouhých 5 minut. Garnier, 62 KčPokud ráno nemáte čas na dlouhé líčení, vsaďte na BB Cream. Ten v jediném kroku hydratuje a rozjasňuje pleť, zdůrazňuje její přirozený tón, kryje nedokonalosti a chrání před UV zářením. Nivea, 149 KčBěhem rychlého líčení můžete vsadit také na make-up v pudru, který v sobě kombinuje dlouhodobé krytí a výdrž tekutého make-upu s matným efektem a jednoduchou aplikací pudru. Skvěle se hodí také do kabelky pro úpravu líčení v průběhu dne. L´Óreal Paris, 185 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Rychlá doba si žádá rychlý make-up. Jakých 10 express produktů by nemělo chybět ve vaší kosmetické taštičce, aby vám líčení nezabralo příliš mnoho času, a přitom vydrželo dokonalé po celý den?

Dana Klementová
Dana Klementová 15. 02. 2022 09:00

Rychlé líčení během pár minut není nic nereálného. S vhodnými přípravky ho můžete snadno dosáhnout i vy. Jaké express produkty byste si měly za tímto účelem pořídit?

Rychlé líčení během pár minut

Na cestě za rychlým líčením se rozhodně neobejdete bez BB Creamu, make-upu v pudru, řasenky na obočí či fixačního spreje. Skvělým pomocníkem je také například dvoufázová barva a lesk na rty v jednom, která představuje perfektní řešení pro dokonalé rty, kdykoli je potřeba. 

Je-li řeč o zářivé pleti, nesmíme zapomenout ani na pečující produkty, které k bezchybnému vzhledu napomáhají. Jde především o protivráskový čisticí přístroj či energizující masku

I když se tentokrát zaměřuje spíše na líčení, aby vaše vizáž byla dokonalé, je třeba myslet i na vlasy. Suchý šampon je tak dalším must-have kouskem, bez kterého se jen stěží obejdete.

Jakých 10 express produktů by nemělo chybět ve vaší kosmetické výbavě? Nechte se inspirovat naší fotogalerií

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články