Primark je v Česku: Vybrali jsme 10 věcí do tří stovek, které si zde můžete koupit

Primark je v Česku: Vybrali jsme 10 věcí do tří stovek, které si zde můžete koupit
Zdroj: Lifee.cz/Martin Procházka
Otevření Primarku v Praze provázely obrovské fronty.Dosahovaly až soše svatého Václava. Stála tlačenice zato? Vybrali jsme z aktuální nabídky deset kousků do tří stovek, posoudit můžete sami.Vínové jednodílné plavky s výstřihem, 210 KčModré ploché sandály se zlatými přezkami, 210 Kč+ 8 fotek+ 9 fotek

První pobočka irského řetězce s levnou módou Primark se ve čtvrtek v 9 hodin ráno otevřela na Václavském náměstí v Praze. Fronta nedočkavců, kteří dosud museli za výhodnými nákupy jezdit třeba do německých Drážďan, se táhla až k soše svatého Václava. Podívali jsme se na aktuální nabídku Primarku a vybrali pro vás fajn kousky do tří stovek.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 17. 06. 2021 13:14

Řetězec Primark měl vstoupit na český trh přibližně před rokem, ale vinou restrikcí spojených s pandemií koronaviru se jeho otevření posunulo na letošní červen. Zákazníci mají od čtvrtka k dispozici tři patra s módou, kosmetikou a doplňky do domácnosti. Celková plocha obchodu čítá 4600 metrů čtverečních.

Primark a netradičně nízké ceny

Primark se může pyšnit tím, že zde nakoupíte skutečně za hubičku. Například ceny dámských triček začínají na 80 korunách, džíny seženete už za 210 Kč a zřídka musíte sáhnout do kapsy pro více než tisícovku. Ceny nejdražších párů bot se pohybují kolem 1500 Kč.

Jak je to možné? „Děláme byznys jinak. Neinvestujeme masivně do marketingu. Neuvidíte u nás velké reklamní kampaně s celebritami. Nemáme ani online byznys, který je také velmi nákladný,“ cituje server SeznamZprávy.cz Macieje Podwojského, oblastního manažera pro Polsko, Slovinsko a Českou republiku.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články