5 nejžádanějších barev na vlasy pro rok 2021, které určitě musíte vyzkoušet

5 nejžádanějších barev na vlasy pro rok 2021, které určitě musíte vyzkoušet
Zdroj: Showpix

Ta velká chvíle je tady! V pondělí se po několikaměsíční pauze konečně otevřely kadeřnické salony a možná i vy váháte, co provést se svým účesem. Přinášíme vám proto pětici nejstylovějších barev na vlasy, které letos vládnou světu.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 05. 05. 2021 09:00

Pandemie koronaviru přiměla většinu z nás přemýšlet o tom, co si nechat udělat s vlasy, až se konečně otevřou kadeřnictví. Pět nejvíc trendy účesů podle celebrit už jsme vám představili, teď se tedy zaměříme na nejžhavější trendy v barvách.

Letošní rok přeje jak extrémům, tak přírodním odstínům. "Po dlouhé karanténě touží lidé po změně a troše vzrušení. Takže i co se týče vlasových trendů, jsou daleko hravější než dřív," vysvětlila pro The Zoe Report vlasová stylistka celebrit Jenna Perry.

Takže ať už půjdete do experimentu, či zůstanete věrné přirozeným barvám, budete stylové. Zde vám nicméně nabízíme přehled pěti nejžádanějších barev na vlasy pro letošní rok!

Pastelově růžová

Jste-li duše odvážné, směle do toho! Pastelové růžová je vůbec nejstylovější barvou letošního roku. A také barvou, která vám po měsících temna přinese to pravé oživení. "Pastelově růžová začala být v kurzu už loni, ale stále letí, protože lidé chtějí nějak rozbít nudu," uvedla pro magazín InStyle kadeřnice Karissa Schaudt. Po pastelově růžové nedávno sáhly zpěvačka Taylor Swift či dcera Cindy Crawford, modelka Kaia Gerber.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kaia (@kaiagerber)

Oříšková hnědá

Pokud nechcete vynikat v davu, ale přesto toužíte být trendy, vyzkoušejte oříškovou hnědou. Je určená všem ženám s tmavším odstínem vlasů, které chtějí jen lehce oživit barvu. A má jednu nespornou výhodu. Pokud by kadeřnictví znovu zavřela, dá se při troše dobré vůle udržovat i domácím barvením. Oříškově hnědou letos nosí třeba modelka Kaia Gerber nebo manekýna Ashley Graham.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Stříbrná

Milé dámy, pokud jste ještě nestihly zajít do salonu a trápí vás šediny, už nemusejí. Stříbrná barva se všemi možnými odstíny je letos velmi populární a žádaná i mezi mladými, krásnými a atraktivními celebritami! A je jedno, zda zvolíte stejný odstín po celé délce vlasů nebo půjdete do stylu ombré. Se stříbrnou budete letos vždycky in! Jako důkaz poslouží například supermodelka Dilone či zpěvačka Ariana Grande.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ariana Grande (@arianasgrande)

Kontrastní prvky

Zde máme další tip pro odvážné školačky. Pokud chcete oslnit novou barvou, zkuste si vybrat rovnou dvě (či tři), které spolu budou kontrastovat. Tu první (a druhou) si nechte nanést na vlasy rámující obličej a tu zbylou na zbytek. Výsledek bude jedinečný, přitom zajímavý a můžeme vám zaručit, že v davu se určitě neztratíte.

Klasikou je kombinace blond a černé, nicméně na tu se omezovat nemusíte. Třeba modelka Bella Hadid sáhla po oranžové a červené, kterými doplnila svou přirozenou barvu. "Tento způsob doporučuji všem, kteří chtějí ozvláštnit barvu vlasů, ale nechtějí je zbytečně zatěžovat," řekla serveru allure.com Rachel Thomas, produktová manažerka firmy Madison Reed, která vyrábí barvy na vlasy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Bella 🦋 (@bellahadid)

Medová blond

Nikdo z nás letos netuší, jak často se dostane do kadeřnictví, proto jsou hodně žádané barvy, jejichž odrosty vypadají přirozeně. Mezi takové patří i medová blond. "Pokud si navíc necháte udělat světlejší konečky a tmavší kořínky, budou případné odrosty působit přirozeně a pěkně," uvedla pro magazín Glamour kadeřnice Stephanie Brown. Krásnou medovou blond se může pochlubit například herečka Jennifer Lopez.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jennifer Lopez (@jlo)

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články