Babí léto na horách: Myslete na své zdraví i životní rytmus

Užijte si teplotně nadprůměrné babí léto.
Zdroj: archiv Extra

Babí léto je tu a s ním i poslední teplé dny, které doslova svádí k výletům do přírody. Pokud se vám podaří vyšetřit pár dní volna, vyrazte do hor, užívejte si čerstvého vzduchu a udělejte něco pro své zdraví.

Speciální projekt
Speciální projekt 14. 09. 2020 11:38

Příliš mnoho slunečných dní nás už letos nejspíš nečeká, situace ohledně koronaviru není také nijak růžová a my začínáme pomalu chytat podzimní splíny. Není to ale třeba, využijte posledních slunečních paprsků a vyrazte s rodinou do přírody. Věřte, že tělo vám načerpanou energii v zimě rozhodně vrátí!

Luxusní chata s wellness v Beskydech

BigZoom.cz

Rádi byste ještě vyrazili na prosluněné hory, ale turistické chaty nebo kempy nejsou nic pro vás? Tak to si zadejte do navigace obec Pstruží v Beskydech, protože právě tam naleznete chatu vysoké úrovně, kterou mohou závidět mnohé opravdu luxusní hotely. Chata Medvědí skála nabízí vše, na co by si mohl vzpomenout i ten nejnáročnější host dychtící po dovolené s komfortním ubytováním i parádním odpočinkem. Moderně vybavená kuchyně láká na indukční desku, troubu, americkou lednici, myčku i vinotéku. Obývací pokoj s domácím kinem, herními konzolemi a krbem pak slibuje dokonalé pohodlí a večery plné zábavy po náročných denních výšlapech. Další horské chaty a možnosti ubytování na horách naleznete na webu BigZoom.cz.

Zdravé klouby jsou pro túry základ

Naturamed

Pokud chcete stačit mladším členům rodiny nebo být plnohodnotným parťákem pro svá vnoučata při nejrůznějších horských výšlapech, rozhodně sáhněte po doplňcích stravy. Takový přípravek FlexiMed kombinuje hned osm jedinečných látek s dlouhodobě zdokumentovaným účinkem na zdraví pohybového aparátu. Základem jsou látky zaměřené přímo na klouby, tedy Glukosamin, kolagen typu II a Vitamín C, který pomáhá udržovat samotnou tvorbu kolagenu pro zdravé chrupavky, cévy a kosti. Pohyb pak pro vás bude zábavou a ne utrpením!

Chytrý parťák na všechny cesty

Xiaomi

Každý osobní trenér vám určitě poradí, abyste své aktivity měli pod kontrolou. Kdo ale má znalosti a čas na vedení tabulek? Ať už chcete zhubnout, lépe sportovat, nebo zlepšit kvalitu spánku, stylový náramek Mi Smart Band 5 od Xiaomi je přesně pro vás! Během celého dne si můžete hlídat svoji pohybovou aktivitu, nově i stres nebo zaznamenat odpolední šlofíky. Na nic nečekejte a dostaňte se do formy chytře.

Recept

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články