Barvou Vánoc 2021 je bílá: Inspirujte se outfity Terezy Kerndlové nebo Gabriely Dvořákové

Barvou Vánoc 2021 je bílá: Inspirujte se outfity Terezy Kerndlové nebo Gabriely Dvořákové
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Tenistka Lucie Šafářová oblékla na slavnostní otevření posilovny dlouhé krémové šaty s rolákem. Materiál příjemně obepíná křivky těla a působí jako ideální řešení do chladného zimního počasí. Doplňky v kontrastní černé barvě nejsou přešlapem, ačkoli krémovým šatům tohoto stylu by více prospěly hnědé.Herečka Anna Polívková rovněž vsadila na světlé odstíny, tentokrát v pánském stylu. Krémový komplet kalhot, saka a trička může působit uniformně, proto k němu herečka správně zvolila tmavě hnědé kotníkové boty.Komička Iva Pazderková oblékla na tiskovou konferenci k novému muzikálu Slunce, seno, jahody vlněné krémové minišaty. Ačkoli nemají výstřih, jejich délka mužské pohledy stoprocentně upoutá. Kozačky netypického tvaru mohou připomínat holiny a model příjemně ozvláštní.Kombinace vlněného svetru a džínové minisukně zpěvačce Tereze Kerndlové jednoznačně sedne. Model nepůsobí vulgárně díky vysokým bílým kozačkám, které zakrývají stehna. Malá černá kabelka zase záplavu světlých tónů elegantně rozbíjí.
+ 2 fotky+ 3 fotky

Bílá symbolizuje čistotu a opticky rozjasňuje prostor, ne náhodou se tedy stala barvou Vánoc 2021. Kromě vánočních dekorací by měla hrát prim také ve vašem svátečním šatníku.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 21. 12. 2021 09:00

Bílá má tu výhodu, že sluší ženám všech věkových kategorií a nikdy nevyjde z módy. Působí jednoduše, čistě a elegantně. Navíc je typickou barvou zimy. V posledních letech, kdy je v našich zeměpisných šířkách na Vánoce nouze o sníh, nám ho může alespoň připomínat.

Chybu neuděláte s kontrastními černými doplňky

K letošní štědrovečerní večeři oblékněte šaty z teplé bílé pleteniny, doplnit je můžete stylovými kozačkami, které vám opticky prodlouží nohy. V případě doplňků se nemusíte bát kontrastní černé.

Inspirovat se můžete třeba u Gabriely Dvořákové, Ivy Pazderkové nebo Terezy Kerndlové. A kdo další se letos v zimě zahalil do sváteční bílé barvy?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články