Červené variace španělské královny Letizie: Odstíny rudé vynáší i v modelech z konfekce

úvodní foto
Zdroj: Profimedia, oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Máma dvou dětí si na výlet do Parc Sanitari Sant Joan de Déu oblékla šarlatový svetr, který spojila se skvělými červenými koženými kalhotami. Svetr i kalhoty pocházejí z dílny značky Hugo Boss. Kalhoty doplnila elegantním černým páskem a obula lodičky Lodi Debra, které s oblibou nosí opakovaně. Outfit ozvláštnila párem visacích perlových náušnic.I vy si můžete vykračovat jako královna ve vínových lodičkách od Tamaris za 1898 Kč.Úzký pásek z černé kůže je maximálně nadčasový, hodí se k mnoha outfitům. Spongr.cz, 370 KčTemně červené kožené kalhoty s vysokým pasem vám opticky prodlouží nohy. Karl Lagerfeld, 4249 Kč+ 8 fotek+ 9 fotek

Dnes jsme se zaměřili na inspirativní outfity španělské královny Letizie (50), a ne tak ledajaké. Uhranula nás monochromatickými kombinacemi v její oblíbené červené barvě. Troufnete si na ni také?

Radka Franc
Radka Franc 27. 11. 2022 09:00

Španělská královna Letizia je právem považovaná za módní ikonu a pravidelně se umisťuje na předních příčkách nejlépe oblečených členů královské rodiny. Je velmi sympatické, že jako jedna z mála světových celebrit se na veřejnosti objevuje nejen v luxusním značkovém oblečení, ale i v outfitech za ceny dostupné všem.

Do parku v setu od Bosse s vínovými lodičkami

Máma dvou dětí si na výlet do Parc Sanitari Sant Joan de Déu oblékla šarlatový svetr, který spojila se skvělými temně červenými koženými kalhotami. Svetr i kalhoty pocházejí z dílny značky Hugo Boss. Kalhoty doplnila elegantním černým páskem a obula lodičky Lodi Debra, které s oblibou nosí opakovaně. Outfit ozvláštnila párem visacích perlových náušnic.

Lichotivé zavinovačky na sportovní ceny

Na předávání Národních sportovních cen oblékla královna Letizia pro změnu jedny ze svých údajně nejoblíbenějších červených šatů od sevillské firmy Cherubina. Zavinovací šaty zvýrazňující její ultra štíhlou postavu sladila s lodičkami ve stejném odstínu, čímž znovu potvrdila, že neexistuje nic jako „příliš červené“. A my doplňujeme, že zavinovací šaty jsou univerzálně slušivé, protože se přizpůsobí siluetě každé ženy.

Do Německa v říze pro bohyně

Pro účely státní večeře v Německu pak královna Letizia zkombinovala dlouhé červené šaty od Stelly McCartney se zlatou kabelkou a třpytivými náušnicemi. V rafinovaných šatech s detailem asymetrické pláštěnky na jedno rameno vypadala naprosto úchvatně.

Červená je jednou z těch barev, které sluší každému, a tak ji královna neváhala zakomponovat do svých outfitů až do té míry, že mezi stylisty dostala přezdívku „červená Letizia“. Tento výrazný primární odstín nikdy nevyjde z módy, proto se v naší fotogalerii můžete podívat na kousky inspirované Letiziiným úžasným rudým šatníkem. Možná je čas trochu okořenit i ten váš.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články