Hýčkejte se! Dopřejte si wellness pobyt a ocitněte se v ráji!

Hýčkejte se! Dopřejte si wellness pobyt a ocitněte se v ráji!
Zdroj: Pixabay

Zkuste se na chvilku zamyslet… Kdy naposledy jste si opravdu pořádně odpočinula? Kdy jste hodila za hlavu všechny starosti, nechala práci prací, úklid domácnosti na jindy a myslela opravdu jen a jen na sebe? Je to už dávno, že ano?

Speciální projekt
Speciální projekt 02. 05. 2022 07:30

Ne, nebudeme vám lhát, že najít si čas jen sama na sebe případně na chvíle s partnerem, je v dnešní uspěchané době snadné. Ale s trochou vůle to prostě jde! Takže kalendář do ruky a už vybírejte termín. Wellness je přesně to, co potřebujete.

Lázně Velichovky 1897

Dát sbohem každodennímu stresu a užívat si jen a jen odpočinek můžete díky pobytu v Lázních Velichovky 1897. Tamní wellness pobyty zahrnují převážně relaxační procedury pro uvolnění a zklidnění těla i mysli.

Hýčkejte si duši!

Spolehněte se na to, že odpočinku se dostane nejen vašemu tělu, ale i duši. A právě tu je potřeba udržovat v dobré kondici za každou cenu! Protože duševní nerovnováha je někdy i příčinou zdravotních problémů. Lázně Velichovky 1897 se navíc nacházejí v klidném prostředí obklopeném rozsáhlým parkem, který přímo vybízí k odpočinku a relaxaci.

Pixabay

Pobytové balíčky v Lázních Velichovky 1897 jsou sestaveny na daný počet dnů s vhodnými procedurami k relaxaci a zlepšení zdravotního stavu lázeňského hosta. Budou vám tam připraveny opravdu na míru!

Relaxace, harmonie, pohoda

Pořád váháte? Tak si to představte do detailů! Lázeňský dotek je pobyt, který vám nabídne mimo jiné lákavé procedury, třeba slatinný zábal, aroma masáž či masáž obličeje a dekoltu. Slatinný zábal, klasickou masáž a perličkovou koupel si budete moci vychutnat, když zvolíte balíček Víkendová pohoda. Na slatinný zábal, klasickou masáž, hydrojet a perličkovou koupel se můžete těšit, když zvolíte Chvíle relaxace.

Pixabay

Nabídka je ale mnohem bohatší. Navíc, pokud zvolíte balíček Pět dnů harmonie, stihnete toho pochopitelně mnohem víc. Těšíte se víc na slatinný zábal, baňkování, parafínový zábal na ruce, přísadovou koupel, podvodní automatickou masáž nebo si nejvíc užijete klasickou masáž?

Ještě lepší je zvolit Šestidenní zážitek. Obsahuje slatinný zábal, perličkovou koupel, přísadovou koupel, masáž horkými kameny, klasickou masáž, hydrojet a parafínový zábal vsedě.

Hýčkejte se v Lázních Velichovky 1897

Lázně Velichovky 1897
  • „Přátelství prověřené staletími“ - motto partnera speciálu Hýčkejte se - Lázní Velichovky 1897 vystihuje, jaký vztah zde mají ke klientům, kteří přijíždějí řešit své zdravotní obtíže nebo do Velichovek míří za pořádným relaxem.
  • Lázně Velichovky 1897 se specializují především na léčbu a rehabilitaci pacientů s onemocněním pohybového aparátu, pacientů po úrazech, po operacích kostí, kloubů, včetně kloubních náhrad a také onemocnění nervového systému.
  • Pokladem Velichovek je unikátní křídová slatinná zemina s vysokým obsahem uhličitanu vápenatého a železa.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články