Hýčkejte se! Přemohl vás covid? Vzpamatujte se z něj v lázních

Hýčkejte se! Přemohl vás covid? Vzpamatujte se z něj v lázních
Zdroj: Lázně Velichovky 1897

Před dvěma lety, když pandemie začínala, málo kdo z nás znal někoho, kdo „chytl“ covid. Nyní však známe málokoho, kdo ho ještě neměl. Také patříte k těm, kteří se viru neubránili? Neponechejte nic náhodě a dejte dohromady v lázních.

Speciální projekt
Speciální projekt 24. 04. 2022 07:30

Pravda je taková, že covid je zvláštní vir. Pro někoho smrtelně nebezpečný, pro jiného to stejné, co obyčejná rýma. Někdo si ani nevšimne, že ho prodělal, jiného trápí potíže i týdny a měsíce po nemoci. Patříte k poslední skupině? Nepodceňujte postcovidové následky a udělejte maximum pro své zdraví.

Překonejte následky zákeřného viru

Jednou z možností, jak se cítit zase dobře a na celou pandemii zapomenout, je dopřát si postcovidovou léčbuLázních Velichovky 1897. Trápí vás kašel, dušnost, jste unaveni, máte bolesti hlavy, bolesti kloubů, brnění, mravenčení? Objevují se vám příznaky poruchy chůze, koordinace jemných pohybů po prodělaném onemocnění COVID-19? Zabalte se a vydejte se do kouzelného prostředí Velichovek. Příznivě se váš pobyt projeví na těle i na duši!

Lázně Velichovky 1897

„V rámci naší nabídky mohou klienti využít osmidenní léčebný pobyt POSTCOVIDOVÁ LÉČBA. Obsahem pobytového balíčku krom oxygenoterapie, inhalační léčby a dalších procedur je lékařská prohlídka, na jejímž základě může lékař dle zdravotního stavu doporučit další procedury či změnu složení procedur, s cílem ovlivnit zdravotní potíže,“ poznamenává MUDr. Monika Kubíková, primářka Lázní Velichovky 1897.

Doplňuje, že odpovědět na to, kolik lidí trápí po prodělání covidu následky, není snadné. „Na tuto otázku lze odpovědět zcela neurčitě. Pozorujeme nemalé procento lidí s různorodými následky po COVIDu. Přesné informace by jistě podal ÚZIS, kde je zpracována statistika s výčtem potíží a jejich procedurálním zastoupením,“ vysvětluje primářka MUDr. Monika Kubíková. 

Hýčkejte se v Lázních Velichovky 1897

Lázně Velichovky 1897
  • „Přátelství prověřené staletími“ - motto partnera speciálu Hýčkejte se - Lázní Velichovky 1897 vystihuje, jaký vztah zde mají ke klientům, kteří přijíždějí řešit své zdravotní obtíže nebo do Velichovek míří za pořádným relaxem.
  • Lázně Velichovky 1897 se specializují především na léčbu a rehabilitaci pacientů s onemocněním pohybového aparátu, pacientů po úrazech, po operacích kostí, kloubů, včetně kloubních náhrad a také onemocnění nervového systému.
  • Pokladem Velichovek je unikátní křídová slatinná zemina s vysokým obsahem uhličitanu vápenatého a železa.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články