Hýčkejte se! Starosti hoďte za hlavu a vyrazte na víkend do lázní

Hýčkejte se! Starosti hoďte za hlavu a vyrazte na víkend do lázní
Zdroj: Lázně Velichovky 1897

Přiznejte se! Kdy naposledy jste strávili celý víkend odpočinkem? Přečetli si pěknou knihu, pustili si seriál nebo film, dali si něco dobrého k jídlu? Anebo ještě lépe. Kdy jste strávili volné dny relaxací a péčí o sebe?

Speciální projekt
Speciální projekt 11. 04. 2022 07:30

Přitom není nic snadnějšího. Zabalte si kufr, vezměte partnera, maminku nebo kamarádku, nezapomeňte doma zmíněnou knihu a vydejte se strávit víkend tam, kde se budete cítit jako v ráji. Navštivte lázně!

Péče v kouzelné krajině

Odpočiňte si od každodenních starostí a dejte sbohem všednímu stresu a shonu. Vyberte si víkendový lázeňský pobyt Lázní Velichovky 1897. Dopřejete svému tělu tu nejlepší péči, a navíc si užijte kouzelné prostředí krajiny na rozhraní Kladského pomezí a Podkrkonoší.

Volit můžete buď připravené víkendové balíčky Lázní Velichovky 1897 nebo si je sestavit podle svých chutí a představ. Pobyt je možné sestavit na míru dle vašich požadavků i s ohledem na váš zdravotní stav.

Lázně Velichovky 1897

Zmíněné připravené balíčky jsou Lázeňský dotek, Víkendová pohoda a Chvíle relaxace. Už se nemůžete dočkat? A to ještě nevíte, co na vás čeká!

Takže: Lázeňský dotek, to je první balíček, který pro vás v Lázních Velichovky 1897 připravili. Dopřejete si velký slatinný zábal, částečnou aroma masáž a masáž obličeje a dekoltu. Víkendová pohoda je neméně lákavá, najdete v ní velký slatinný zábal , částečnou klasickou masáž a perličkovou koupel. Chvíle relaxace, to je velký slatinný zábal, částečná klasická masáž, hydrojet, perličková koupel.

Síla slatinných zábalů a koupelí

Ale trošku konkrétněji. Slatinné zábaly a koupele využívají zdroj slatiny. Jde o kombinaci křídové slatinné zeminy, která se mísí s vodami z místních pramenů bohatými na uhličitan vápenatý a železo a díky tomu je vysoce účinná. Zábaly a koupele jsou vhodným podpůrným prostředkem i při svalovém přetížení.

Perličková koupel probíhá ve vodoléčebné vaně s teplou vodou 36 - 38°C. Je vhodná pro všechna onemocnění pohybového aparátu. Lákavě zní HYDROJET, jde o masáž, která probíhá na speciálním vyhřívaném vodním lůžku, kdy přes tenkou membránu probíhá masírování.

Lázně Velichovky 1897

Procedura zvyšuje celkové prokrvení organismu, snižuje svalové napětí a přispívá k rychlejší regeneraci tkání. Prospěšná je i zmíněná aroma masáž. Při ní jsou používány vonné oleje, masáž pomáhá při zátěži a stresu, posiluje imunitu organismu a harmonizuje tělo, psychiku, celkově uklidňuje.

Hýčkejte se v Lázních Velichovky 1897

  • „Přátelství prověřené staletími“ - motto partnera speciálu Hýčkejte se - Lázní Velichovky 1897 vystihuje, jaký vztah zde mají ke klientům, kteří přijíždějí řešit své zdravotní obtíže nebo do Velichovek míří na pořádným relaxem.
  • Lázně Velichovky 1897 se specializují především na léčbu a rehabilitaci pacientů s onemocněním pohybového aparátu, pacientů po úrazech, po operacích kostí, kloubů, včetně kloubních náhrad a také onemocnění nervového systému.
  • Pokladem Velichovek je unikátní křídová slatinná zemina s vysokým obsahem uhličitanu vápenatého a železa.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články