Hýčkejte se! Povolejte na pomoc čokoládu nebo med a propadněte kouzlu wellness

Hýčkejte se! Povolejte na pomoc čokoládu nebo med a propadněte kouzlu wellness
Zdroj: Pixabay

Dáte si rádi skleničku vína, dopřejte si pivo, rádi si zobnete kvalitní čokoládu nebo propadáte produktům z levandule? A napadlo vás někdy tohle všechno, a ještě mnohem víc, použít ne „zevnitř“, ale z „venku“ a dopřát tím luxus své tělesné schránce?

Speciální projekt
Speciální projekt 18. 04. 2022 07:30

Zkuste si to představit – jste unavení, bez energie, nevíte, kam dřív skočit a co řešit jako první. A najednou si hovíte v lázních, myslíte jen na sebe a užíváte si chvíli klidu. Zdá se vám to nemožné? Přitom je to taaaak jednoduché!

Wellness nabídka Lázní Velichovky 1897 je přesně taková, aby ulevila nám všem unaveným. Během jednoho dne díky šikovným rukám profesionálů načerpáte obrovské množství energie.

Povzbuzující vitamíny

Pivní hýčkání schovává v názvu koupel se zábalem, klasickou masáž a navrch skleničku piva. Pivní koupel pomůže s odpočinkem mysli a navodí tělesnou pohodu. Umí totiž uvolnit namožené svaly a zbaví vás pocitu napětí. Koupel obsahuje glycerin, který zjemňuje pokožku a velké množství povzbuzujících vitamínů. Medové kouzlo vám dopřeje lehce hypertermní koupel, teplota vody je kolem 37 °C. Následuje suchý zábal a masáž zad a šíje.

Pixabay

Vinné hýčkání obsahuje také zábal a masáž a pro změnu sklenku vína. Tělo necháte spočinout v koupeli z červeného vína v kombinaci s olejovou složkou - hroznovým/vinným olejem. Obě složky jsou zdrojem přírodních antioxidantů, které mají vliv na stárnutí a ztrátu elasticity pokožky. Ženy jistě ocení i další efekt - proti celulitidě.

Hřešte čokoládou

Naprosto luxusně zní další procedura - Čokoládové pohlazení. Jen si to představte, dopřejete si olejovou aroma masáž, zábal a ještě si pochutnáte na čokoládovém překvapení. Po masáži se budete cítit jako znovuzrození. Masáž totiž uvolní ztuhlé svalstvo zad a příznivý vliv má i na psychický stav. Čokoládový zábal potom vyhlazuje a zjemňuje pokožku, podporuje dobrou náladu a odplavuje toxické látky z těla.

Lázně Velichovky 1897

Kdo miluje vůni levandule, měl by volit Levandulový sen, obdobně voňavý bude ale i Lemongrassový sen. Dáte si koupel s bylinným extraktem z levandule nebo lemongrassu, následovat bude suchý zábal, masáž a zábal s účinnou látkou.

Nechte pracovat přístroj

Svěřit se však můžete také do péče přístrojů, konkrétně v případě, že zvolíte Anticelulitidní balíček. Jeho součástí je přístrojová lymfodrenáž, skořicový zábal dolních končetin, který prohřeje pokožku a odbourá tím tukové buňky a čaj na podporu toku lymfy. Zmíněný přístroj se jmenuje Lymfoven a pracuje prostřednictvím drenážních návleků, které zmírňují otoky, zlepšují prokrvení tkání a ulevují od pocitu těžkých nohou.

Pixabay

A protože jaro je tady a léto nedaleko, blíží se období svateb. Není wellness procedura Lázní Velichovky 1897 přesně to, co budoucí novomanžele potěší? Nadělit můžete pochopitelně i wellness pobyt. A nemyslete přitom jen na nevěstu, odpočinek, péči a relax potřebují i muži, kteří si léčebné procedury často dopřávají jako regeneraci těla po fyzické zátěži.

Hýčkejte se v Lázních Velichovky 1897

Lázně Velichovky 1897
  • Přátelství prověřené staletími“ - motto partnera speciálu Hýčkejte se - Lázní Velichovky 1897 vystihuje, jaký vztah zde mají ke klientům, kteří přijíždějí řešit své zdravotní obtíže nebo do Velichovek míří za pořádným relaxem.
  • Lázně Velichovky 1897 se specializují především na léčbu a rehabilitaci pacientů s onemocněním pohybového aparátu, pacientů po úrazech, po operacích kostí, kloubů, včetně kloubních náhrad a také onemocnění nervového systému.
  • Pokladem Velichovek je unikátní křídová slatinná zemina s vysokým obsahem uhličitanu vápenatého a železa.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články