Jarní očista pleti: Jak docílit toho, aby působila zdravě a mohla zase dýchat

Jarní očista pleti: Jak docílit toho, aby působila zdravě a mohla zase dýchat
Zdroj: pixabay.com

Zima a střídání teplot jsou pro pokožku obrovský zásah. Jarní období, kdy přes den bývá kolem dvaceti stupňů, a v noci teploty klesnou klidně k nule, je pro ni jedno z nejhorších. Starat byste se tedy měli o pleť více než obvykle a my vám poradíme jak na to.

Speciální projekt
Speciální projekt 08. 05. 2020 12:03

V posledních dnech se pravidelně setkáváme s tím, že se denní teploty pohybují kolem dvacítky a v noci by psa nevyhnal, jaká je zima. Těmito velkými výkyvy počasí trpí naše pokožka. Je unavená, vysušená a nemůže dýchat, proto je nutné jí vrátit zdraví a lesk.

K tomu, abyste dosáhli úspěchu, musíte být ve své péči pravidelní, pečliví a v neposledním případě vsázet na kvalitu a ne kvantitu. Bohatě postačí jeden osvědčený prostředek za vyšší cenu než deset levných neefektivních produktů.

To, jak vypadá naše pleť, je známkou toho, v jaké stavu se nacházíme. A to jak po fyzické, tak po psychické stránce. Sami dobře víte, že když jste nervózní, vyskáčou vám nejrůznější pupínky, když ponocujete, zdobí vaše oční okolí tmavé kruhy, ale když jste spokojení, šťastní a odpočinutí, vaše pleť září svěžestí na dálku.

Pokud chcete mít krásnou a zdravou pleť, vyzkoušejte tyto produkty, které s ní umí doslova zázraky.

Probuďte svou unavenou pleť k životu

www.yves rocher.cz

Přemíra stresu, nezdravá strava, nedostatek spánku nebo znečištěné životní prostředí. Životní tempo se zrychluje a všechny tyto faktory se mohou negativně projevit na naší pokožce. Dopřejte jí proto pořádnou dávku regenerace v podobě Séra s dvojím účinkem Elixir Jeunesse. Odměnou vám bude svěží a projasněná pleť.

Regenerace, moudrost a digitální detox

svetmineralu.cz 1

Kámen šungit ochraňuje vše živé, dobíjí energii, čistí, regeneruje, omlazuje i léčí. Má schopnost pohlcovat elektromagnetické záření, které nejen naši pokožku neblaze ovlivňuje. Navíc omlazuje, zmírňuje tvorbu vrásek, ochabování kůže, navrací pružnost, lest a zdravou barvu pleti i vlasům. Výborně působí na kožní onemocnění, podporuje obranyschopnost organismu a pomáhá předcházet nachlazení. Ideálním řešením je balíček surového šungitu pro přípravu harmonizující vody, která má díky vysokému obsahu fullerenů schopnost čistit náš organismus od různých škodlivin.

Pečujte o pleť, vlasy i nehty v jednom

venira.cz

 

Instantní kolagenový nápoj Venira s jahodovou příchutí obsahuje hydrolyzovaný kolagen a další složky pro krásnou pleť, vlasy a nehty. Venira drink dále obsahuje oproti kapslím větší množství dvou vitamínů - riboflavinu a niacinu. Hlavní výhoda prášku však spočívá ve vysoké jednorázové dávce kolagenu, který je nezbytnou stavební součástí pojivových tkaniv a důležitá složka ovlivňující vzhled naší pokožky, kvalitu vlasů, nehtů i zubů. Také mu vděčíme za pohyb bez bolesti, tedy za zdravé klouby a vazy. Navíc je příprava nápoje velmi jednoduchá, obsah sáčku se rozpustí ve vodě nebo jiné vhodné tekutině a během dne se vypije.

Cigaretový dým pleti škodí

bat.com

Přestaňte s kouřením klasických cigaret. Díky cigaretovému kouři dostává vaše pokožka neuvěřitelně zabrat. O tom, jak dým z cigaret zanáší póry, se snad ani nemusíme bavit, a na to, jak vypadají prsty kuřáků, snad ani myslet. Pokud si ale život bez této neřesti neumíte představit, pak vyzkoušejte nějakou z moderních alternativ kouření. Společnost British American Tobacco přišla na trh s novinkou v podobě e-cigarety Vype, která svým uživatelům nabízí několik příchutí, stylový design a snadné použití. Kouření zahřívaného tabáku a elektronických cigaret se také považuje za potenciálně méně rizikové. Navíc liquid nezanechává žádný popel a rozhodně nezapáchá jako cigaretový dým. Třešničkou na dortu je cena, která je více než příznivá.

Kokosový olej působí antibakteriálně

https://www.lifee.cz/wp-con

Mnohé ženy si oblíbily kokosový olej jako beauty pomocníka a aplikují ho na vlasy, obličej nebo dokonce celé tělo. I v malém množství totiž dokáže kokosový olej Nature‘s Promise Bio, který zakoupíte exkluzivně v obchodech Albert, velmi účinně pokožku hydratovat. Využít můžete kokosový olej samotný, nebo ho zkombinovat se svými oblíbenými oleji. Nejúčinnější je aplikovat ho na pokožku nebo pleť, která je navlhčená. Díky tomu docílíte ideální hydratace. Na pleť ho nanášejte v tenké vrstvě, ideálně lokálně, například na pupínky a akné, proti vráskám, na kruhy pod očima, i jako péči na rty. Málokdo ví, že kokosový olej navíc obsahuje vysoký podíl kyseliny laurové, která působí antibakteriálně.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články