Mezinárodní den žen: 10 originálních dárků, kterými potěšíte každou dámu

Mezinárodní den žen: 10 originálních dárků, kterými potěšíte každou dámu
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Parfémovaná voda pro ženy Yves Saint Laurent Libre s květinově-ovocnými tóny. Yves Saint Laurent, 1199 KčLuxusní svíčka s vůní čerstvě utrženého ovoce, která díky speciálnímu knotu po zapálení příjemně praská. Woodwick, 977 KčKvalitní láhev je vždy sázkou na jistotu. S prestižním šampaňským Moët & Chandon Impérial Brut tak chybu určitě neuděláte. Moët & Chandon, 1080 KčVýjimečný dárek pro výjimečné ženy. Tak lze snadno popsat luxusní prsten ze žlutého zlata s brilianty. Halada, 101 657 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Mezinárodní den žen se nezadržitelně blíží a možná přemýšlíte, čím 8. března potěšit partnerku, sestru, maminku či babičku. Přinášíme vám 10 tipů na originální dárky k MDŽ, s nimiž chybu rozhodně neuděláte.

Dana Klementová
Dana Klementová 03. 03. 2022 14:30

I když bývá Mezinárodní den žen často spojován s červenými karafiáty z minulého režimu, většina příslušnic něžného pohlaví tajně doufá, že nějakou tu drobnost dostane i dnes. Jakými dárky můžete na MDŽ ženy potěšit? 

MDŽ není pouze komunistický svátek

Okázalé slavnosti a rudé karafiáty. Tak vypadal 8. březen za totality. Proto je také Mezinárodní den žen v České republice dosud poněkud kontroverzním svátkem, který mnozí přestali slavit. To je ovšem velká škoda, neboť historie tohoto dne sahá až k počátku 20. století do USA, kdy vyšlo do ulic New Yorku zhruba patnáct tisíc žen, aby demonstrovaly za lepší pracovní podmínky a volební právo.

8. března bychom si tak měli připomínat především odvahu, statečnost a sílu žen napříč generacemi. Jestliže jste tedy tento svátek dosud opomíjejí, zkuste mu letos dát šanci. Ženy ve vašem okolí to jistě ocení.

A pokud byste rádi vyjádřili nějaké ženě svůj obdiv i materiálně, v naší fotogalerii najdete 10 tipů na dárky, které potěší (skoro) každou ženu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články