Minisukně jsou zpátky: Z těchto kousků si vyberou ženy všech velikostí

Minisukně jsou zpátky: Z těchto kousků si vyberou ženy všech velikostí
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Bílo-modrá krátká džínová sukně. ONLY Vega, 637 KčModrá volánková minisukně. H&M, 749 KčSvětle růžová plisovaná minisukně. H&M, 599 KčSvětlá džínová minisukně. H&M, 749 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Krátká, kratší, nejkratší! Aneb minisukně se opět vracejí do módy. Jak je správně nosit, abyste nepůsobily vulgárně, a s čím je kombinovat?

Dana Klementová
Dana Klementová 04. 05. 2022 08:00

Kromě bokovek, které jsou tento rok velkým hitem, se na scénu vracejí i krátké sukně. Oproti předešlým rokům mají ovšem tu výhodu, že si je mohou dovolit nejen extrémně štíhlé ženy. K sehnání jsou totiž i minisukně s vyšším pasem, jež drobné nedokonalosti snadno zamaskují. 

Elegantní i v minisukni

Že minisukně působí lehce vulgárně a jsou vhodné jen pro mladé dívky? Omyl! V minisukni může vypadat skvěle každá žena. Stačí si jen dát pozor na několik drobností. 

Jelikož je většina minisukní upnutá, základem je výběr vhodného spodního prádla. Ideální bude, pokud sáhnete po bezešvých kalhotkách v tělovém odstínu. Pozor si dejte především na nejrůznější krajky a další zdobení.

Pokud navíc chcete být elegantní, dejte přednost minisukni s vyšším pasem. Takový střih perfektně podtrhne vaši figuru, bude působit žensky, a přitom půvabně. Extra nízké minisukně raději přenechme mladším ročníkům. 

V kombinaci s minisukní byste se měla vyhýbat extra krátkým topům a hlubokým výstřihům. Přednost raději dejte klasické halence, košili či basic triku

S čím minisukni kombinovat?

Aby byl dojem z outfitu co nejlepší, je třeba minisukni zkombinovat s vhodnými doplňky. Hodí se k ní především menší kabelky s kratšími držadly. Ohromné tašky přes rameno by mohly výsledný efekt pokazit. 

Inspirace na trendy jarní a letní minisukně

Pokud hledáte inspiraci na minisukně pro jaro a léto 2022, můžete si prohlédnout naši fotogalerii, kde na vás čeká hned několik minisukní, které budou letos skutečně in.

Zdroj informací: Vogue.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články