Móda z premiéry druhé řady Ivety: Anna Fialová v kostýmku barvy noční oblohy, Patricie Pagáčová ve fialových koktejlkách

Móda z premiéry druhé řady Ivety: Anna Fialová v kostýmku barvy noční oblohy, Patricie Pagáčová ve fialových koktejlkách
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Syn Ivety Bartošové Artur Štaidl přišel do kina s přítelkyní.V seriálu hraje Miroslav Hanuš otce Ivety Bartošové. Na premiéru dorazil s manželkou, která zjevně sleduje trendy a vynesla mezi influencerkami velmi oblíbený model plisovaných kalhot se vzory značky COS.Miroslav Hanuš oblékl na své poměry extravagantní košili.Ústřední dvojice druhé řady seriálu. Herečka Anna Fialová (Iveta Bartošová) oblékla batikovaný  kalhotový kostým z dílny Denisa Dovala a Ondřej Brzobohatý (Ladislav Štaidl) dorazil oděný do černé.+ 21 fotek+ 22 fotek

Na televizní obrazovky vstoupí 5. května druhá řada minisérie Iveta, která mapuje pohnutý osud zpěvačky Ivety Bartošové. Kinopremiéru si nenechal ujít její syn Artur Štaidl (26), který se pochlubil také půvabnou přítelkyní. Chybět nesměl ani herec Ondřej Brzobohatý (40), jenž v seriálu ztvárnil Arturova otce, skladatele Ladislava Štaidla.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 26. 04. 2023 11:15

Premiéru druhé řady seriálu Iveta ovládly outfity v trendy barvě letošního roku Viva Magenta. Tu oblékly například herečky Michaela PecháčkováPatricie Pagáčová, která přišla v šatech od návrhářky Simony Polákové, a v podobném odstínu se držela také jejich kolegyně Michaela Tomešová.

Muzikálová star oblékla fialové šaty z butiku Anamé, které doplnila netypickou bílou kabelkou značky Ademi. O make-up se jí postarala maskérka jejího domovského Divadla Kalich Eliška Nykodýmová.

Hvězdy reality show v teplákovce a lacláčích

Kdo do kina přišel nevhodně oblečený, byli účastníci reality show Survivor. Bývalý Muž roku Josef Kůrka a jeho těhotná přítelkyně Angie Mangombe oblékli teplákovou soupravu - zřejmě kvůli pohodlí. Podobně na tom byl Adam Raiter, jenž si do slavného kina Lucerna vzal pro změnu černé lacláče. Hodnocení jejich outfitů necháme na čtenářích.

O poznání lépe a se vší úctou se oblékli hlavní herci druhé řady seriálu. Anna Fialová, která ztvárnila Ivetu Bartošovou, si vzala kostýmek barevně připomínající noční oblohu, muzikant Ondřej Brzobohatý zase černou košili a černé společenské kalhoty. Outfit doplnil výraznými černými brýlemi. Do kina jej doprovodila partnerka Daniela Písařovicová. Ta se s Ondřejem sladila v černé a šaty korunovala černým koženým psaníčkem v dezénu krokodýlí kůže.

Ondřej Brzobohatý jako Ladislav Štaidl

Ondřej Brzobohatý, který v seriálu ztvárnil Ladislava Štaidla, vidí mezi sebou a věhlasným hudebníkem některé paralely. „Možná jsme měli podobný smysl pro humor, protože si z dětství pamatuji, že byl obrovsky zábavný. Některé písně, které od něj znám, jsou krásné a nepřísluší mi se s ním srovnávat. Jsem velmi rád, že jsem tuto roli dostal a že ji můžu hrát, protože jsem Láďu měl rád a znal jsem ho - rodinně," říká Ondřej, který je dodnes s dětmi Ladislava Štaidla ve spojení.

Podobu ovšem našel s láskou Ivety Bartošové také fyzickou. „Samozřejmě, že jsme si podobní - mám takový ten krabicový buldočí obličej. Když jsem se poprvé viděl, tak mě to vyděsilo. Domalovali mi obočí a já přimhouřil oči, které on také míval. Ve vlasech mi udělali patku a vzadu deku. Vyfotil jsem se a napsal jsem mámě: ,Mami, nechceš mi něco vysvětlit?'" vypráví Ondřej, jehož poznámce se prý Hana Gregorová od srdce zasmála.

Miroslav Hanuš v mladistvé eleganci

Otce Ivety Bartošové ztvárnil v seriálu herec Miroslav Hanuš, který na slavnostní premiéře předvedl, že módu má i ve svých letech v malíčku. Černé džíny doplnil výraznými červenými teniskami, a hlavně barevnou košilí značky Marc Buchanan s komiksovým potiskem. Do kina vyvedl svoji manželku, choreografku Janu Hanušovou, a také ona ctila mladistvou eleganci. Oblékla černý kožený křivák, který přepásala oranžovou cross body ledvinkou, a k tomu delší černo-bílou sukni.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články