Móda z premiéry muzikálu Slaměný klobouk: Lucie Bílá oprášila neposlušné tenisky, Vágnerova Laskonka ve velké večerní

Módní policie z premiéry muzikálu Slaměný klobouk: Lucie Bílá oprášila neposlušné tenisky, Vágnerova Laskonka ve velké večerní
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Majitelka divadla Lucie Bílá přišla na premiéru nového představení v doprovodu přítele Radka Filipiho. Namísto lodiček doplnila outfit mladistvými bílými teniskami.Lucie zazářila i díky flitrované crossbody ledvince, která je v posledních letech super trendy.Lucie Bílá se svým bratrem Karlem Zaňákem, který je v jejím divadle výkonným ředitelem.Autor představení, dirigent Václav Knop, kterého přišla podpořit o 30 let mladší partnerka.+ 20 fotek+ 21 fotek

V Divadle Lucie Bílé měla premiéru nová hudební komedie Slaměný klobouk, která svým obsazením láká na zvučná jména, jako jsou Vlasta Peterková nebo Pavel Vítek. Podpořit své kolegy přišla nejen principálka Lucie Bílá, ale také mladá muzikálová zpěvačka Natálka Grossová s mámou Šárkou nebo moderátor Petr Vágner, jehož přítelkyně Silvie oblékla nejhonosnější róbu večera.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 13. 04. 2023 10:30

Legendární komedie Oldřicha Lipského Slaměný klobouk byla natočena v roce 1971 a v hlavních rolích tehdy zazářili Iva Janžurová, Miloš Kopecký, Vladimír Menšík, Květa Fialová, Pavel Landovský, Stella Zázvorková nebo Josef Kemr. Teď se nového nastudování ujal dirigent Václav Knop, režisér letního muzikálového hitu Noc na Karlštejně.

Na premiéru ho přišla podpořit o 30 let mladší přítelkyně, která oblékla odvážné třpytivé šaty asymetrického střihu v oblasti ramen. Na svého Václava byla podle všeho velmi pyšná.

Lucie Bílá poskytla zázemí nové divadelní partě

Radost neskrývá ani Lucie Bílá, principálka divadla, která představení poskytla zázemí, byť jej produkuje Janis Sidovský, partner Pavla Vítka. „Naše rodinné divadlo jsem od začátku rekonstruovala s tím, že v něm chci vytvořit zázemí nejen lidem, které mám ráda, ale také projektům, které budou divákům přinášet radost. Filmový Slaměný klobouk u nás doma vždy patřil mezi oblíbené komedie, takže když jsem byla oslovena, jestli bych poskytla útočiště novému divadelnímu zpracování, vůbec jsem nepochybovala," uvádí Lucie v oficiálních materiálech.

Tenisky jako trend večera

Na premiéru zpěvačka přišla v doprovodu svého partnera Radka Filipiho a oblékla černý kostýmek, který doplnila bílým basic tričkem a mladistvými bílými teniskami. Outfit dotáhla k dokonalosti flitrovanou crossbody ledvinkou, která je oblíbeným trendem posledních měsíců a Lucie si díky tomuto jednoduchému doplňku ubrala hned několik let. „Přeji Slaměnému klobouku mnoho repríz, hlediště plné smíchu a především šťastné diváky - to je totiž pro každé divadlo ta nejkrásnější odměna," říká Lucie, která si z premiérové děkovačky odnášela suvenýr v podobě mrkve - a udělal jí velkou radost.

Lucie ovšem nebyla jediná, kdo ten večer nazul tenisky. Po skončení představení je v civilu obula také hlavní hrdinka hudební komedie, zpěvačka Marie Křížová, stejně jako její kolegyně, zpěvačka Dáša Zázvůrková. Ta červenými teniskami zkompletovala elegantní bílý kostýmek.

Partnerka Petra Vágnera lehce over-dressed

Nejvýraznější róbou večera se pochlubila přítelkyně moderátora Petra Vágnera Silvie Vlčková. Oblékla působivé rudé šaty, které doplnila subtilní stříbrnou kabelkou. Až by se mohlo zdát, že Silvie, které Petr přezdívá Laskonka, neodhadla kapacitu malého divadla, protože s podobně výraznou velkou večerní by udělala větší parádu na premiéře v Národním divadle. Na druhé straně - je stále lepší předepsaný dress code maličko přecenit, než se dopustit módního faux pas a na premiéru obléknout džíny.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články