Lucie Bílá o změně módního stylu: Obléká mě návrhář prezidentky Zuzany Čaputové

Lucie Bílá už dávno není černo-bílá.Ve svém divadle zpěvačka doslova září, stejně jako její outfity.Lucie se nebojí ani elegantní královské modře.Lucie v červené sukýnce? Proč ne!+ 14 fotek+ 15 fotek

Zpěvačka Lucie Bílá (56) prošla v poslední době velkou proměnou, když černou vytlačily z jejího šatníku zářivé barvy. V rozhovoru pro Lifee.cz zpěvačka odhaluje, kdo skládá její outfity a proč si v oblasti módy připadá jako muž. Co myslíte, chodí někdy Lucie do obchodního domu nakupovat oblečení?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 02. 2023 08:00

V zářivě růžových šatičkách můžeme Lucii Bílou aktuálně vídat v muzikálu Maminy, který uvádí její divadlo. „Nejsou to jen Maminy, na jevišti jsem hrála různé role a ani tam jsem nebyla vždy v černé. Teď už se v ní ale tak dobře necítím, a to ani v soukromém životě. Nevím, co se stalo. Proběhla nějaká vnitřní změna. Najednou se v těch barvičkách cítím lépe," vysvětluje zpěvačka v našem rozhovoru. Černá mě teď zkrátka moc nebaví."

Lucii Bílou oblékají Poner i Hanečka

Zpěvačku nebaví ani móda jako taková a raději v tomto směru spoléhá na profesionály. „Nejsem zrovna člověk, který by měl mít svůj parfém nebo o módě dokázal dlouze hovořit. Na to jsem asi příliš plná testosteronu. Ale mám to štěstí, že mám cit na šikovné lidi, nebojím se své nedostatky přiznat a dát prostor těm, kteří to opravdu umí," přibližuje Lucie.

O módu se v jejím divadle stará manželka Michala Horáčka Michaela. Do svého týmu také Bílá nedávno přidala módního návrháře Jakuba Ponera, který ji oblékl například na loňské předávání cen Český slavík, a dlouhé roky spolupracuje také s Borisem Hanečkou. „Ale protože teď obléká na Slovensku paní prezidentku Zuzanu Čaputovou, nemá na mě tolik času," posteskla si Slavice.

Módě Lucie Bílá nerozumí

„Ráda se obklopuji šikovnými lidmi. Je dobré umět si přiznat, že něco neumíte. Móda jde opravdu úplně mimo mě. Nechápu to," krčí rameny Lucie, která se ve společnosti s železnou pravidelností objevuje v outfitech vyladěných do posledního detailu. „Umím zachránit kulturní dům, zrekonstruovat divadlo, docela to umím s nemovitostmi, jsem podnikavá, ale zeptejte se mě, co si zítra vezmu na sebe, a já to prostě nevím!" poukazuje Bílá.

Přesto ani Lucie někdy neodolá a koupí si v obchodním domě nějaký ten kousek jen tak, pro radost. Já si kupuji věci, ve kterých chodím doma ve volném čase. Je to oblečení, které je mi příjemné, ve kterém se cítím dobře a nemusím se hlídat. Ale co se týká jeviště, tak na to mám odborníky," upřesňuje oblíbená zpěvačka.

Sandra má o mém šatníku větší přehled než já, libuje si Bílá

Z týmu slovenské prezidentky Čaputové pochází také Luciina stylistka Sandra Žigová„Sandra má o mém šatníku větší přehled než já. Zavolám jí a ona mi hned poradí, do kterého šuplíku mám sáhnout, nebo se rovnou propojí s mou garderobiérkou Leou Jíchovou, přijedou ke mně domů, pověsí mi celý outfit na štendry a je hotovo. Takhle mi to vyhovuje," pochvaluje si Lucie

Ta je ráda, že některé věci může takzvaně vypustit a soustředit se sama na sebe. „Také si ráda odpočinu. Třeba když mě někdo češe, tak mezitím něco vyřizuji na telefonu nebo vyrábím své charitativní andělíčky. Umím se učesat a nalíčit sama, ale radši se nechám hýčkat," usmívá se spokojeně Lucie.

Související články

Další články