Nejkrásnější modely Lucie Bílé za rok 2022: Obléká české návrháře a ráda odhaluje štíhlé nohy

Nejkrásnější modely Lucie Bílé za rok 2022: Obléká české návrháře a ráda odhaluje štíhlé nohy
Zdroj: Herminapress
Lucie Bílá a Marek Ztracený na Českém slavíku 2022Lucie Bílá oblékla na Českého slavíka šaty od návrhářského dua Poner.Lucie Bílá na tiskové konferenci k muzikálu MaminyLucie Bílá na křtu alba Karol a Kvído+ 12 fotek+ 13 fotek

Zpěvačka Lucie Bílá (56) svým módním stylem většinu fanoušků fascinuje, přesto tvrdí, že módě nerozumí. Dlouhé roky byla její dvorní módní návrhářkou Liběna Rochová, v poslední době dává Lucie šanci i mladým talentům, mezi které patří například sourozenci Ponerovi. Která ze zpěvaččiných oslnivých rób se vám líbí nejvíce?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 23. 12. 2022 17:00

Zpěvačka Lucie Bílá o sobě sice dlouhé roky prohlašovala, že má krátké nohy, přesto se je před lety rozhodla začít ukazovat a dnes je dává hrdě na odiv v minisukních. A podobná byla také Luciina cesta do víru barev, jelikož dlouhé roky zarytě oblékala jen jednu jedinou - černou. Jenže svět není černobílý, a dnes tak můžeme zpěvačku s havraními vlasy vídat ve sněhově bílé, zlaté, červené nebo dokonce super módní Viva Magenta.

Lucie Bílá nemá ráda stereotyp

Lucie nepředstírá, že módě rozumí, proto si nechává róby určené pro důležité společenské události vybírat profesionály. Nerada ale upadám do stereotypu, a tak se snažím jednou za čas obměnit celý šatník a oslovit nové stylisty a návrháře," vysvětluje Lucie Bílá v rozhovoru pro Móda.cz.

Dlouhé roky byla její dvorní návrhářkou Liběna Rochová, která dokonce ty nejhezčí róby naší zlaté slavice vydala ve spolupráci s Lucií knižně. Mnohé nákladné róby také Lucie vydražila pro dobrou věc.

Dvojice Ponerů stojí za jejími šaty na Slavíka

Aktuálně zpěvačka spolupracuje s módním návrhářem Borisem Hanečkou a stylistkou Sandrou Žigovou, která má údajně o jejím šatníku větší přehled, než ona sama. Nedávno Lucie objevila také kouzlo sourozenecké dvojice Ponerů. Ti stojí za jejími sněhobílými šaty s peřím na rukávech, které vynesla na letošní předávání cen Český slavík. Rudou verzi stejných šatů zpěvačka letos obléká na své velké vánoční koncerty. O Jakubovi Ponerovi Lucie s obdivem tvrdí, že je jedním z nejtalentovanějších módních návrhářů, jaké zná.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila)

Lucie Bílá si v šatech klidně sedne na zem

„Každá žena by měla mít v šatníku především to, v čem se sama cítí dobře a sebevědomě. Nezáleží na tom, o jaký kus oblečení konkrétně jde nebo jakou má barvu. Důležité je to, jaký pocit oblečení vyvolává v osobě, která ho nosí," zamýšlí se Lucie nad tím, jak důležité jsou pro ženu dobře padnoucí šaty, které z ní udělají bohyni.

Módě vlastně vůbec nerozumím,“ prohlásila podle Aha!. Mám ráda věci, ve kterých se dá sednout na zem. A přiznám se, že si sedám i v těch šatech od Liběny,“ dodává Lucie.

Ve kterém outfitu to zlaté slavici letos slušelo nejvíce? Podívejte se do galerie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články