Módní chameleon Jennifer Lopez: Film Matka pokřtila v zářivé kombinéze, smyslných koktejlkách i záplavě flitrů

Módní chameleon Jennifer Lopez: Film Matka pokřtila v zářivé kombinéze, smyslných koktejlkách i záplavě flitrů
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Na newyorské prezentaci filmu ohromila herečka Jennifer Lopez šedivým outfitem značky Michael Kors, kterému dominoval sexy přiléhavý overal a nápadně široký pásek. Kabelku Valentino Garavani ve smetanovém odstínu zdobily pro značku typické kovové prvky.Později odpoledne si JLo vyrazila v šatech Brunello Cucinelli imitujících kombinaci blejzru a sukně s třásněmi. Doplnila je nepřehlédnutelnými transparentními střevíčky se šestipalcovými podpatky a výraznou průhlednou platformou Valentino Garavani, které skrývala už dříve pod šedivým kompletem.Nepřehlédnutelný model obuvi - plastové platformy Valentino Garavani.Večerní look par excellence. Malé černé od značky Versace, výrazný náhrdelník značky Yeprem a také střevíčky nesoucí její jméno, model z kolekce JLO Jennifer Lopez pro značku Revolve.+ 3 fotky+ 4 fotky

Hned ve čtyřech různých outfitech si užila uvedení svého nového filmu Matka herečka Jennifer Lopez (53). Nejprve se na speciální projekci v New Yorku objevila sama, na oficiální premiéru v Los Angeles už ji ale doprovodil její manžel, herec Ben Affleck (50). A opět zářili a nešetřili polibky ani chválou jeden na druhého. Jak to Jennifer slušelo?

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 11. 05. 2023 18:00

Akční snímek Matka, ve kterém herečka ztvárnila hlavní roli, bude mít oficiální premiéru na platformě Netflix 12. května 2023 a Lopez v něm v roli elitní vražedkyně představuje také neohroženou matku bojující za bezpečí své dcery, kterou svou profesí vystavila ohrožení.

Přes den přiléhavá kombinéza, večer oslnivé koktejlky

Ve čtvrtek 4. května představila herečka svůj nový snímek na speciální projekci v New Yorku, kam dorazila v úchvatném šedivém modelu od Michaela Korse. Přiléhavou kombinézu se zvonovými nohavicemi doplňoval nápadný opasek. Sexy podívanou ale Jennifer rozehrála až ve studiu, na ulici ji halil oversize plášt ve stejném tónu jako zbytek outfitu.

Přehlédnout nicméně nešlo její transparentní plastové sandálky, které vynesla i k dalšímu modelu v duchu business casual stylu, k šatům vyhlížejícím jako skládačka sukně s třásněmi a sáčka, ve kterých vystupovala z limuzíny o pár hodin později. 

Večer pak oslnila v jednoduchých černých midi koktejlkách Versace, kterým Jennifer dodala luxusní charakter volbou šperků i vysokánskými páskovými jehlami s třpytivými prvky její vlastní kolekce JLO Jennifer Lopez pro Revolve.

Na premiéru v maxisukni a titěrné podprsence

Na červený koberec premiéry v Los Angeles o týden později už dorazila Jennifer Lopez se svým mužem Benem Affleckem a i tentokrát zvolila "matchy matchy" outfit Brunello Cucinelli vyladěný do posledního detailu v jediném tónu, tentokrát ve světlounce krémovém odstínu béžové. Předvedla v něm prudce elegantní variantu dlouhatánské přiléhavé maxisukně a titěrné podprsenky, kterou důmyslně skryla pod rozevlátý maxi plášť s dvouřadou fazonou.

Všechny kousky pak spojoval drobný, ale nepřehlédnutelný detail - stovky transparentních, přesto příjemně blyštivých flitrů. Částečně stažený účes, kterým Jen model doplnila, dal vyniknout obřím oválným náušnicím posetým diamanty.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články