Nosí je Tereza Ramba i Daniela Písařovicová: Trendy velí nasadit nekonečně dlouhé štrasové náušnice

Trendy velí nasadit dlouhé štrasové náušnice: Nosí je Tereza Ramba i Daniela Písařovicová
Zdroj: Herminapress, CNC/Pavel Machan/Profimedia/koláž Lifee
Pražskou premiéru snímku Buď chlap! ozdobila Tereza Ramba modelem od české značky Anamé a šperky z dílny Terezy Otáhalíkové.Náušnice Tereze přirostly k srdci. A zjevně i k uchu. Nesundala je totiž ani na pražské afterpárty po projekci.Ceny Thálie 2022 ozdobila svou profesionalitou i perfektním outfitem moderátorka Daniela Písařovicová. Náušnice za miliony korun pak byly jen pověstnou třešničkou na dortu.Detail šperku dává tušit, že se nejedná o žádnou láci.+ 10 fotek+ 11 fotek

Čím si jednoduše získat pozornost po celý večer, to dobře ví hned dvě známé Češky, kterým učarovalo kouzlo nepřehlédnutelných štrasových náušnic. Budete následovat příklad moderátorky Daniely Písařovicové (44) a herečky Terezy Ramba (33) a podlehnete záři blýskavých skvostů?

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 01. 04. 2023 18:00

Na nedávné premiéře filmu Buď chlap! se půvabná Tereza blýskla nepřehlédnutelným doplňkem pocházejícím z dílny talentované české šperkařky Terezy Otáhalíkové. Tvorba této designérky byla k vidění na mnoha českých hvězdách už v průběhu loňského ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karových Varech.

Tereza Ramba díky náušnicím hvězdou premiéry

Náušnice se závěsy obsypanými blyštivými kamínky herečce vybrala její sestra a zároveň dvorní stylistka skrývající se pod pseudonymem Sarumanka. Třpytivé šperky sahající až na ramena nejprve doladily na premiéře v Bratislavě Tereziny asymetrické hedvábné šaty v lahvově zeleném tónu z dílny tuzemské značky WWO, za kterou stojí valtické duo Zdeňka Buriánková a Petra Bártková.

Do Bratislavy přitom Tereza původně dorazila bez nich, jak se svěřila v jednom z příspěvků na Instagramu, pohotový manžel Matyáš ale prekérní situaci vyřešil a bryskně je za herečkou vyslal dalším vlakovým spojem. Podle ohlasů sklidil model mnoho obdivných komentářů. A to nejen na sítích.

Náušnice navíc Tereze ten večer přirostly k srdci. Neodložila je proto ani na pražské premiéře, kde doladily šaty další české značky Anamé. Zářivě se blyštěly i na afterpárty a nutno dodat, že i tam jejich nositelka jasně předvedla, jak dovede výrazný šperk povznést jindy běžný model džín a bomberu.

Luxusní náušnice Daniely Písařovicové na Cenách Thálie

Stejnou oblibu ve výrazných špercích nalezla také moderátorka portálu DVTV a partnerka hudebníka Ondřeje Gregora Brzobohatého Daniela Písařovicová. Ta předvedla podobně okázalý model náušnic na říjnovém předávání divadelních Cen Thálie.

Luxusní šperk za miliony korun obsypaný diamanty na první pohled přitahoval zvědavé pohledy, ocitl se totiž přímo v centru dění. Pohotová Daniela na poslední chvíli zaskakovala za nemocného moderátora večera Ondřeje Kepku, a situace si tak žádala i patřičně okázalý styling. A stejně jako Tereza Ramba ani populární hnědovláska nedá dopustit na české návrháře.

Při výběru šatů, který v tomto případě proběhl opravdu velmi narychlo, proto neexperimentovala a rovnou sáhla po své oblíbené značce Mi Fashion Label, pro kterou se stává i příležitostnou modelkou. Celkový dojem? Rozhodně na jedničku, stejnou známku ostatně Daniela obdržela i za svou moderátorskou roli.

Štrasové náušnice pro běžné smrtelnice

Trend výrazných třpytivých šperků se záplavou kamínku sahající až k ramenům rozhodně nemusí zůstat jen ozdobou okázalých společenských akcí či večírků. Stejně úspěšně se blýsknou jejich nositelky na párty s přáteli nebo romantické večeři ve dvou, zkrátka při příležitostech, kdy každá žena touží vypadat dokonale.

Štrasové náušnice jsou ideálním doplňkem pro modely, které neplýtvají zdobností. Doladí i ten nejjednodušší outfit o vyzývavý a nepřehlédnutelný detail, víc podobných prvků tak rázem není potřeba. A vy máte tím pádem mnohem snazší práci s přípravami na nezapomenutelný večer.

Toužíte po vlastním páru třpytivých skvostů? Vyberte si v naší fotogalerii.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články