Šperky na Českých lvech: Dykovi měli klenoty ze stejné kolekce za statisíce, Melíšková a Plodková vsadily na českou tvorbu

Vojtěch a Tatiana Dykovi vynesli šperky značky Robeto Coin.Část soupravy si na krk pověsil Vojtěch.Náušnice z kolekce Princess Flower z osmnáctikarátového zlata s malachitem a diamanty.Náušnice Tatiany Dykové v detailu.+ 12 fotek+ 13 fotek

V detailu jsme pro vás nafotili drahé šperky, které známé osobnosti vynesly na předávání letošních Českých lvů. Ozdobou večera byli bezpochyby manželé Tatiana a Vojtěch Dykovi, kteří se zahalili do malachitů, zlata a diamantů. Kolekci za milion korun vynesla herečka Alena Doláková a Jana Plodková se nám zase pochlubila drahými perlami.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 07. 03. 2023 08:00

Někdo nakupoval doplňky v konfekci, jiní se drahými šperky nechali ověnčit ve známých šperkařských domech. Moderátorka Eva Decastelo se s doplňky například vešla do 2 000 korun. Ale to byla jedna z mála...

Manželé Dykovi vsadili na zlato a diamanty

Herečka Tatiana Dyková magazínu Lifee.cz prozradila, jak drahá je kolekce šperků, kterou s manželem Vojtěchem vynesli. Šperky mi zapůjčil pan Roberto Coin a jsou krásné. Málokdy nosím podobné série šperků, ale tentokrát to bylo opravdu krásné. Ano, cenu vím. Má to šest nul. Přesnou cenu neprozradíme, jen ať si to lidé najdou," dodala spiklenecky Tatiana, kterou zdobily náušnice z kolekce Princess Flower z osmnáctikarátového zlata s malachitem a diamanty, dále prsten z kolekce Venetian Princess s osmnáctikarátovým zlatem, malachitem a diamanty a náramek z kolekce Art Deco z 18kt zlata s malachitem a diamanty.

Vojtěch Dyk si uzmul kousek blyštivé krásy pro sebe a z kolekce Venetian Princess si vybral náhrdelník s osmnáctikarátovým zlatem, malachitem a diamanty„Připravovali jsme se velice rychle, byla to rychloakce. Outfit mi vždy šije má kamarádka Gábina Páralová, a protože je z Brna, bývá to narychlo. Ale prostě nám to spolu vyhovuje," dodává Tatiana.

Jana Plodková s perlami v uších

Herečka Jana Plodková se oproti Dykovým zahalila do něžné bílé krajky„Outfit mi opět pomáhala sestavit stylistka Lenka Kermes. Šaty jsou od módní návrhářky Zuzany Kubíčkové. Jsem také velmi potěšená, že mi šperky zapůjčil Zdeněk Vacek," poukázala na velké bílé perly v uších.

„Jejich cenu neznám, nerada se na ni ptám. Je nedocenitelná, protože někdo nad tím strávil čas s nápadem a s realizací. Kdybych věděla přesnou cenu, byla bych tak neklidná, abych s nimi něco neprovedla, že už se raději neptám. Ale to neznamená, že se k nim nebudu chovat slušně," dušovala se herečka.

Šperky od Zdeňka Vacka si na slavnostní večer vypůjčila také herečka Klára Melíšková„Zdeněk Vacek je vynikající šperkař a oslovil mě, jestli bych si nechtěla vzít jeho náušnice. Probírali jsme spolu, jaké by byly nejlepší a on vymyslel tyto. Je to nádhera," pochvalovala si čerstvá držitelka Českého lva.

Doláková v náušnicích za milion

Jak na tom byly ostatní dámy? Manželka miliardáře Karla Janečka Lilia Khousnoutdinova se pochlubila kabelkou a výrazným šperkem od značky Bulgari, herečka Alena Doláková zase vynesla výrazné náušnice a prsten se zelenými kameny od italského šperkařství Gismondi. „Jejich cena se pohybuje kolem milionu korun," prozradila Lifee.cz.

Související články

Další články