Modro-bílý outfit inspirovaný Danou Morávkovou: I padesátnice v něm budou vypadat jako mladé holky

Modro-bílý outfit inspirovaný Danou Morávkovou: I padesátnice v něm budou vypadat jako mladé holky
Zdroj: Herminapress
Dana Morávkové v modrých elegantních kalhotách, modro-bílé halence a černých lodičkách. Celý outfit herečka doplnila perlovým náhrdelníkem a náramkem.Bílo-modrá květovaná košile s uzlem ORSAY. ZOOT, 489 KčDámská bavlněná halenka. RESERVED, 459 KčCigaretové kalhoty s příměsí viskózy. MOHITO, 299 Kč+ 15 fotek+ 16 fotek

Herečka Dana Morávková (51) se právem řadí mezi Češky s nejkrásnějšíma nohama. Navíc tato půvabná brunetka vyniká citem pro módu, díky kterému je inspirací pro mnoho žen. Na jeden její kalhotový outfit jsme se proto rozhodli zaměřit podrobněji.

Dana Klementová
Dana Klementová 14. 08. 2022 09:00

Stylista Dany Morávkové Martin Brumerčík webu Lifee.cz prozradil, že se hereččin vkus formoval poměrně dlouho. Nicméně poté, co se hrdinka Ordinace v růžové zahradě našla, začala se podle ní oblékat nejedna žena.

Módní styl Dany Morávkové

Dana Morávková si oblíbila zejména výraznější brýle, lodičky a kabelky. „U Dany Morávkové je specifická především její ženská postava – se všemi atributy, které se nabízejí. S tím se snažíme pracovat a zvýrazňovat to. Střih, podpatky… řešíme to klasickými oděvními triky,“ prozradil Martin.

A pokud byste si mysleli, že žena po padesátce nemůže sáhnout po barevnějších outfitech, byli byste na omylu. „Barva šatů není otázkou věku. Jde o to, v čem se člověk cítí dobře. Každý z nás se dokáže postavit před zrcadlo a konstatovat, jestli to je, nebo není jeho styl. Cítím se v tom dobře? Je to mimo mísu? Nakonec stejně rozhoduje síla osobnosti. Člověk by měl být tvůrcem oblečení, nejen jeho doplňkem,“ soudí Brumerčík.

Outfit inspirovaný Danou Morávkovou

Nás na herečce zaujal modro-bílý outfit v podobě kalhot a halenky. Dana ho doplnila jednoduchými lodičkami, perlovými šperky a jako vždy milým úsměvem. Výhodou tohoto oblečení je navíc fakt, že ho unosíte v létě i během chladnějších podzimních měsíců.

Inspiraci na outfit po vzoru Dany Morávkové si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články