Nenechte si ujít zajímavosti a novinky. Co by vám nemělo uniknout?

Nenechte si ujít zajímavosti a novinky. Co by vám nemělo uniknout?
Zdroj: Pixabay

Mnozí z nás dělí rok podle ročních období. V zimě lyžování na horách, na jaře procházky a výlety s prvním sluníčkem v zádech, léto, to je dovolená a odpočinek. Ale co na podzim? I ten se dá prožít zábavně.

Speciální projekt
Speciální projekt 30. 09. 2022 07:45

Stačí si něco dopřát. Vyzkoušejte nějakou zajímavou novinku, která vám zpříjemní týdny po prázdninách, anebo si dovolenou prostě prodlužte! Co byste rozhodně měli vyzkoušet?

Šumivá novinka

Pepr

Jiskrnou zelenožlutou barvou a bohatým jemným perlením vás zaujme novinka, která vám zpříjemní slavnostní okamžiky ve společnosti přátel. Novinka DEMI SEC z Habánských sklepů vám nabízí lahodnou vůni, v níž ucítíte něžný květinový nádech, doplněný o tóny sadového ovoce a lučního medu. Nechte se okouzlit příjemně svěží, přesto plnou chutí a pikantní kyselinkou. Ideální volba na přípitek! Seženete na osobnivinoteka.cz.

Hledáte nevšední zážitek? Zavítejte do hotelu budoucnosti u Karlova mostu

Orea hotel

Přemýšlíte, jakým nezapomenutelným zážitkem potěšíte své blízké? Navštivte apartmánový hotel budoucnosti OREA Place Charles Bridge, ve kterém se snoubí krása historického centra s moderním přístupem. Veškeré procesy spojené s ubytováním zvládnete vyřídit sami a diskrétně na samoobslužné recepci. Nemusíte se ale bát, že byste byli ochuzeni o špičkový hotelový servis. Personál vám bude samozřejmě kdykoliv k dispozici. V útulných apartmánech na vás zároveň čekají pečlivě vybrané lokální produkty, jako je například kvalitní bio kosmetika nebo také minibar s širokou nabídkou nápojů. Mezi nimi naleznete i čerstvě čepované pivo z vyhlášeného podniku Lokál U Bílé kuželky.  Ten navíc sídlí v dolním patře stejné historické budovy jako OREA Place Charles Bridge, o dobré jídlo a pití tak nebudete mít nouzi. Aby byl zážitek z ubytování kompletní, vytvořila pro vás OREA Hotels & Resorts navíc i jedinečnou digitální příručku, která vás provede skrytými perlami hlavního města. Navštívíte nejdříve Valdštejnskou zahradu, Werichovu vilu nebo unikátní muzeum spisovatele Franze Kafky? Ať už se rozhodnete pro cokoliv, určitě vás výlet příjemně překvapí.

Dobrota s pepřem

Svět plodů

Zobete rádi u televize něco křupavého? Co třeba kešu pražené v pepři? Mají máslovou chuť a špetka pepře jim dodá na chuti. Ořechy pocházejí z Indie a kombinace potěší každého gurmána. Kešu v pepři jsou ideálním pohoštěním pro návštěvu, použít je můžete i do salátu nebo s nimi rychle zahnat hlad.

Vitamín mládí

Naturevia

Je to smutné, ale je to tak, po čtyřicítce je znát každý rok. Máte méně energie, vitalita už také není, co bývala, a začínáte pociťovat příznaky stáří. Důvod je přitom prostý. V těle klesá produkce koenzymu Q10, který je nezbytnou součástí všech buněk. Nejvíce se vyskytuje v srdci, plících a játrech. Jenže postupně vám tento vitamin mládí chybí stále víc a víc. Ještě hůř jsou na tom lidé, kteří užívají léky na cholesterol. Statiny totiž mohou snížit hladinu koenzymu Q10 v těle až o 50 %. Změnit to můžete díky doplňku stravy Naturevia Koenzym Q10 Cardio, který obsahuje extra silnou dávku vysoce kvalitního koenzymu Q10 přírodního původu, vitaminy B1, E a selen.

Poznejte Egypt

Pixabay

Prázdniny jsou sice minulostí, ale proč si léto neprodloužit? Vydejte se do Egypta. Čeká na vás dobrodružné potápění mezi korálovými útesy Rudého moře, bohatý podmořský život, i jeden ze Sedmi divů světa, tedy pyramidy v Gíze. Egypt je mezi Čechy velmi oblíbenou dovolenkovou destinací, ročně tam z tuzemska zamíří tisíce turistů. Mezi nejoblíbenější destinace patří jednoznačně Hurghada, která je vyhlášená krásnými resorty, čistými zátokami a také bary a restauracemi. To, kteří mají rádi potápění a šnorchlování, chtějí obdivovat bohatou podmořskou faunu a floru, potkat se s mořskou krávou, rejnokem nebo želvou, musí určitě vyrazit do Marsa Alam nebo Sharm El Sheik. Vyrazit do Egypta můžete s Cestovní kanceláří Blue Style.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články