Nohy bez jediného chloupku i dokonale hladká tvář? Otestovali jsme pro vás novinku od Braunu

Nohy bez jediného chloupku i dokonale hladká tvář? Otestovali jsme pro vás novinku od Braunu
Zdroj: Redakce Lifee.cz

Braun Silk-épil 9 Flex 9300 Beauty Set jsme pro vás vyzkoušeli v redakci Lifee.cz. A byli jsme nadmíru spokojení. I proto se od nás dočkal pěti hvězdiček.

Speciální projekt
Speciální projekt 07. 05. 2022 07:30

„První, co mě zaujalo, byl krásný design a dokonale flexibilní hlava, která umožní odstranění chloupků i z těch nejzáludnějších míst. Mám celkem špičatá kolena, která se těžko epilují, a obyčejný strojek mi bral chloupky jen obtížně. S epilátorem Braun Silk-épil 9 Flex byla práce mnohem snazší,“ popisuje editorka Tereza, která se do testování epilátoru pustila.

Zvládl to i nováček

Díky pohyblivé hlavě a technologii Micro-Grip se 40 pinzetami měla i jako nováček během pěti minut lýtka bez jediného chloupku. „Přístroj je velmi výkonný. Po většině míst stačilo přejet jen jednou a chloupky zmizely.“

Epilátor Braun Silk-épil 9 Flex také díky ergonomickému tvaru skvěle padne do ruky a zásluhou protiskluzové povrchové úpravy nemá tendenci z ní vyklouzávat ani při mokré epilaci ve vaně. Navíc je stoprocentně vodotěsný.

Světýlko, jemuž neunikne žádný chlup

Neocenitelným pomocníkem je také světélko SmartLight, které se po zapnutí přístroje automaticky aktivuje. „Díky němu i večer, když je tma, dobře vidíte sebemenší chloupek a snadno ho můžete odstranit,“ libuje si Tereza. Se správnou epilací vám pomáhá i chytrá technologie SensoSmart. Ta vás upozorní, když zatlačíte příliš, a bude vás navádět k co nejlepšímu výsledku.

Epilátor Braun Silk-épil 9 Flex je určený pro chloupky o délce 0,5 – 3 mm, ale poradí si i s delšími. „Chloupky při epilaci měřily kolem uvedených 3 milimetrů, ale některé mi po posledním holení zůstaly delší. Zkoušela jsem přístroj i na nich a podařilo se mi je odstranit, byť ne tak snadno,“ poukazuje Tereza, která si nemůže vynachválit hladké nohy. „Chvílemi si přijdu zase jako miminko,“ směje se.

Epilátor Braun Silk-épil 9 Flex disponuje celkem třemi nástavci pro epilaci. Masážní válečkový nejlépe využijete pro jemnější epilaci nohou, kontaktní nástavec pak při epilaci podpaží a linie plavek a k ošetření pokožky tváře se nejlépe hodí nástavec na obličej.

Holicí hlava a nástavec pro hloubkovou masáž

Pokud některé partie nechcete epilovat, například podpaží či linii bikin, součástí přístroje je také holicí hlava. Ta umožňuje holení dohladka či zastřižení chloupků na délku 3 mm potřebných pro epilaci.

„Manipulace s přístrojem je opět jednoduchá. Vyměníte nástavce a jedete. Strojek po pokožce krásně klouže a podpaží i okolí bikin je během pár vteřin bez jediného chloupku,“ vysvětluje Tereza. „Jediné úskalí představuje čistění holicí hlavy. Chvíli mi trvalo, než jsem přišla na to, jak ji rozebrat a vysušit,“ doplňuje.

Posledním pokladem, který epilátor Braun Silk-épil 9 Flex nabízí, je nástavec pro hloubkovou masáž pokožky. Využít ho můžete například při koupeli pro ošetření pokožky rukou a nohou. „Kromě toho, že je práce s ním příjemný relax, pleť se po jeho použití hezky prokrví, vypne a působí mladistvějším dojmem,“ poznamenává Tereza.

Obličejový epilátor FaceSpa

Součástí Braun Silk-épil 9 Flex 9300 Beauty Setu je také obličejový epilátor FaceSpa, který šetrně odstraní chloupky nad horním rtem, z brady a obočí. „Skvělé je, že se točí na dvě strany. Pomocí vypínače tedy můžete směr epilace měnit podle potřeby tak, aby vždy pohodlně probíhala proti směru růstu chloupků,“ líčí Tereza.

Na obličejový epilátor FaceSpa můžete také nasadit čisticí kartáček FaceSpa či nástavec pro revitalizaci pokožky. Čisticí kartáček FaceSpa čistí pleť až šestkrát lépe než manuální čištění. Zároveň pokožku zjemňuje a provádí jemný peeling. Vaše pleť bude zářit jako nikdy předtím!

Nástavec pro revitalizaci pak jemně masíruje pokožku obličeje. V kombinaci se šetrným peelingem získáte jemnější pokožku obličeje po pouhých třech ošetřeních. V Braun Silk-épil 9 Flex 9300 Beauty Setu navíc najdete stylové béžové pouzdro na oba epilační přístroje, kam snadno schováte i holicí hlavu či nástavce, které budete chtít na svých cestách použít.

„To byla vůbec první věc, která mě po otevření krabice mile překvapila. Mají to opravdu promyšlené do posledního detailu a na celé sadě je to znát,“ dodává Tereza.

Plusy a mínusy Braun Silk-épil 9 Flex 9300 Beauty Setu

+ světlo umožňující „dopadnout“ každý chloupek

+ dokonale flexibilní hlava

+ rychlé nabíjení

+ vysoký výkon

+ elegantní design

+ stylové kosmetické pouzdro nejen na cesty

+ dva směry chodu u obličejového epilátoru FaceSpa

+ kompletní péče o pokožku celého těla v jediném balení

- obtížnější rozebírání holicí hlavy

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články