Silvestr jako od Gatsbyho: Tipy na efektní dekorace, které rozzáří poslední párty roku

Zakončete rok pěknou oslavou.
Zdroj: Pexels
Banner "Happy New Year", Party Day, 39 KčJedlé třpytky do nápojů. Brew Glitter, 369 KčZávěsné papírové ozdoby. Partico, 250 KčSilvestrovské papírové kloboučky. Oslavme To, 85 Kč+ 15 fotek+ 16 fotek

Ohňostroje, cinkání skleniček se šampaňským, smích a hudba. Rok se loučí leskem a parádou a uzavírá vše, co jsme během něj prožili. Bez ohledu na to, jaký rok jste měli, vyhlídka na nový začátek je dostatečným důvodem k oslavě. Navíc svede dohromady všechny, které máte rádi, na poslední párty před odbitím dvanácté.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 27. 12. 2022 09:00

Uspořádat silvestrovský večírek je snadný způsob, jak prohloubit stávající přátelství a získat nová. A pokud máte během roku na kontě pár hříchů v oblasti kamarádství - neměli jste na přátele dost času, nálady, nebo prostě byli přepracovaní - napravte to společným večerem.

Díky drobnému pohoštění završenému sklenkou a přáním krásného nového roku budou vaše provinění zapomenuta a přátelská karma napravena (minimálně do příštího Silvestra). Připravili jsme si pro vás pár tipů, jak udělat novoroční oslavu ještě lepší.

Výzdoba je základ dobrého večírku

Ve výzdobě opravdu není třeba se omezovat. Ať už trávíte Silvestr na horách, na chatě, nebo doma, možností je spousta. Skvělou dekorací mohou být balónky, papírové ozdoby nebo svíčky. Ty snadno přibalíte i do kufru. Pokud zůstáváte doma a na výzdobu máte více času, můžete si vyhrát s každým detailem.

Dobře budou vypadat vánoční světýlka nebo neonové LED pásy, kterými v obývacím pokoji vykouzlíte klubovou atmosféru. Opravdovou nezbytností každého novoročního večírku jsou vystřelovací konfety. Ty se dají koupit s hvězdičkami, klasickými kolečky nebo proužky.

Ozvláštnit se dá i pohoštění

Pamatujete si, jak jsme jako malí milovali paraplíčka ve zmrzlinových pohárech, nebo blyštivé palmičky v drincích našich rodičů? Udělejte radost sobě i ostatním a připravte drinky s těmito nezapomenutelnými ozdobami. Dokonale se hodí do skleniček na šampaňské, které budou vypadat jako z párty od Velkého Gatsbyho.

Do nich můžete přidat ještě jedlé třpytky a drinky roku jsou hotové. Pokud se vám nechce druhý den moc uklízet, zvolte na pohoštění papírové tácky a kelímky. Nikdo se zlobit nebude a v případě, že se večer vydaří tak dobře, že budete mít druhý den kocovinu, stačí je jen vyhodit do koše.

Nezapomeňte na dobrou hudbu

Na přípravě hudebního playlistu si dejte opravdu záležet. Můžete do něj zařadit oblíbené písně svých přátel, nebo známou klubovou hudbu, o které víte, že roztančí i ty největší stydlíny. Klidně zařaďte i nějakou vtipnou písničku, která každého pobaví, nebo přinutí zpívat.

Uvolněné atmosféry docílíte i rozdáním papírových kloboučků, nebo hraním zábavných her. Plánujete-li oslavu už nějakou dobu dopředu, můžete přátele poprosit o určitý dress code. Například ať všichni přijdou v maskách, nebo že všichni muži musí mít motýlka. Fantazii se meze nekladou. Fotky, které na oslavě pořídíte, budou perfektní vzpomínkou pro vás všechny.

Na další tipy a dekorace se můžete podívat v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články