Sexy křivky: Tipy nejen na stravování

Sexy křivky: Tipy nejen na stravování
Zdroj: Pixabay

Červen je tu a s ním i poslední ladění postavy do plavek. Zatím nám počasí moc nepřeje, sportování venku tedy pokulhává, týdny v karanténě nikomu z nás také nepřidaly a kila zůstala nahoře. Jak se jich konečně efektivně zbavit a jak je dole dlouhodobě udržet?

Speciální projekt
Speciální projekt 10. 06. 2020 11:26

Nemáte letos ideální postavu do plavek, pak nezoufejte a začněte se sebou za pomoci našich rad a tipů něco dělat. Nejen, že skvěle zabírá hodina cvičení denně, zkamenělé dřevo, ale také správná životospráva.

Babské rady

Archiv

Pokud chcete do prázdnin zhubnout, začněte cvičit, ideální čas je hodina tréninku denně. Skvělou volbou, pokud je špatné počasí, je důkladný úklid celé domácnosti. Nejen, že si skvěle protáhnete celé tělo, navíc uděláte i něco praktického. Dalším známým faktem je, že jídlo by se mělo jíst pomalu a hezky v klidu. Potrava do žaludku dojde za dvacet minut od té doby, co jste ji spolkli. Tím, že jíte rychle, se akorát tak přejídáte a tloustnete. Také samozřejmě zapomeňte na mlsání po osmé večer a dopřávejte si dostatek spánku. Když totiž odpočinek šidíte, tělo má tendenci si ukládat zásoby tuku na horší časy.

Tukožroutská polévka

Albert

Někdo nemá čas držet dlouhodobé diety, na sport také není, a přesto potřebuje v plavkách vypadat dobře. Pro něj je pak určena tukožroutská polévka, kterou stačí jíst tři dny a zhubnout můžete klidně až pět kilo. Déle se jíst nedoporučuje, jde spíše o detox, který způsobí okamžitý úbytek váhy, proto je následně nutné myslet na možný jo-jo efekt. K přípravě polévky potřebujete hlávku zelí, šest cibulí, pět rajčat, dvě papriky, zeleninový bujón v kostce, svazek celerové natě, sůl a pepř. Zeleninu nakrájejte na kostky a vložte do hlubokého hrnce, kromě rajčat. Přidejte zeleninový bujón a 10 minut zprudka vařte. Poté oheň ztlumte a vařte do změknutí zeleniny. Přidejte rozmačkaná rajčata a na mírném ohni duste pod pokličkou dalších 20 až 25 minut. Dochuťte solí a pepřem.

Zkamenělé dřevo podporuje trávení

Svět minerálů

Pokud máte problém s trávením, pak sáhněte po domácích dekoracích ze zkamenělého dřeva. Krásná prokřemenělá dřeva posilují naši koncentraci, vytrvalost, odvahu a podporují paměť. Po zdravotní stránce pomáhají v boji s nadváhou, jelikož regulují funkci žláz a trávicího systému. Kromě toho, že na vašem stole budou vypadat jako skvělá dekorace, můžete si z nich udělat i zázračnou esenci. Tato voda, pokud ji budete pít každé ráno, tlumí pocit hladu, proto se doporučuje při různých formách diet. Připravit si ji můžete tak, že dřeva dáte nabít energií na slunce a následně kameny vložíte do džbánu s vodou a necháte působit. Kameny po chvíli vyndáte a můžete pít.

Zapomeňte na sladké limonády

Albert

Pokud chcete do léta zhubnout, zapomeňte na konzumaci sladkých limonád, ale i džusů nebo alkoholických koktejlů. Tyto oblíbené nápoje jsou nejen nezdravé, ale také nezaženou pocit žízně. Ideální je sáhnout po něčem zdravém, svěžím a samozřejmě chutném. To splňuje Nature´s Promise Malina a agáve zelený čaj, který zakoupíte v Albertu v oddělení zdravých potravin. Jde o skvělé letní osvěžení bez výčitek. A také bez umělých aromat, barviv a přidaných látek. Vychutnejte si tedy lehkou chuť zeleného čaje s výrazným dotekem malin bez výčitek. Nápoj je totiž oslazený agávovým sirupem.

Udržujte se ve formě po dlouhou dobu

Ketolife

Když už se vám podařilo zhubnout, bylo by fajn si figuru uchovat nejen přes léto. Pokud nechcete svá shozená kila mít za chvíli zpět, vyzkoušejte nízkosacharidové produkty KetoLife. Jde o zdravé, vyvážené, chutné a výživné potraviny, které vaše tělo ocení. Hitem je například proteinové müsli s ovocem. Pokud tedy po ránu milujete chuť ovesných vloček a sušeného ovoce, pak si na proteinovém musli s fiky, datlemi a meruňkami bez přidaného cukru zcela jistě pochutnáte. Navíc budete mít voňavou a výživnou low carb snídani na stole raz dva.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články