Šik dámy z karlovarské kolonády: Usedlejší Morávková, zářivá Moravcová i dokonalá Krainová

Šik dámy z karlovarské kolonády: Usedlejší Morávková, zářivá Moravcová i dokonalá Krainová
Zdroj: Herminapress/ koláž: Lifee
Festivalovou atmosféru přijela nasát herečka Ivana Chýlková.Simona Krainová v doprovodu manžela ozdobila kolonádu svým úsměvem i perfektně sladěným outfitem.Dvojice, která si také užívá festival v Karlových Varech s nadšením. Herečka Dana Morávková a klavírista Petr Malásek.Ostře sledované duo Emma Smetana a Jordan Haj poutá pozornost nejen ztřeštěnými módními kreacemi.+ 17 fotek+ 18 fotek

Festival ve Varech se pomalu chýlí ke konci, kolonáda je ale ještě stále nabita známými tvářemi. Podívejte se, jak to českým hvězdám mezi vřídly sluší. Ozdobou západočeského lázeňského města je třeba do puntíku vyladěná modelka Simona Krainová, kterou trpělivě doprovází manžel. Festival si užívají i další slavné páry, jako herečka Dana Morávková s Petrem Maláskem.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 07. 07. 2023 08:00

Karlovarská kolonáda i mnoho doprovodných akcí na festivalu ve Varech stále ještě lákají k procházce mnoho známých tváří. Zpěvačky Jitka Boho (31), Monika Bagárová (29) nebo Olga Lounová (42) využívají slunné dny a volnější odpolední program k provětrání svých ratolestí. Influencerka Nikol Moravcová (35) sice dle svých slov svého potomka kvůli pracovním povinnostem už několik dní neviděla, zato si ale užívá festivalové volnosti: Potkali jsme ji při jízdě na kole i na několika vyhlášených karlovarských party.

Sbohem, podpatky. Hurá na kolo!

Letošní festival připravil Nikol Moravcové novou výzvu. Jízda na originálních kolech z recyklovaných kávových kapslí, kterou vedle Nikol ve Varech vyzkoušela třeba herečka Veronika Arichteva (37), zkomplikovala influencerce výběr obuvi, který si do Varů letos sbalila: “Kvůli kolu jsem musela všechny boty, které tady mám, volit tak, aby se s nimi dalo jezdit na kole. Takže mám s sebou troje bílé tenisky - nosila jsem jedny. Mám troje sandály, černé, bílé, béžové - nosila jsem také jedny,” dodává Nikol Moravcová pro Lifee.cz s úsměvem.

Vylepšit svou sadu outfitů si ale chodí do Elle Beauty Lounge, kde ji vždy vybaví dalším stylovým modelem. Naposledy se do oblíbené VIP zóny se stylingovým a vizážistickým servisem vydala před do ruda laděnou Campari party a odcházela v elegantním kalhotovém kostýmu a nápadných botách na výrazné platformě. “Dnes mi půjčili tyhle obrovské boty od Karla Lagerfelda a vypadám jako transvestita. Ale jsou mega pohodlné!,” chválila společenský servis Nikol v rozhovoru s redaktorkou Lifee.cz.

Módní dobrodružství Dany Morávkové

Na karlovarské kolonádě je od prvního dne k vidění sympatická herečka Dana Morávková (51) s manželem Petrem Maláskem (59). Spolu si užívají festivalovou atmosféru v elegantních volnočasových modelech a poutají pozornost nejen společnou energií, kterou jako pár vyzařují. Dana Morávková je velkou fanynkou módy a je tváří hned několika módních značek. Aktuálně je často vidět v modelech známé britské značky, jíž je v Čechách ambasadorkou.

Jejich kousky mě doprovází kamkoliv, kam jdu: od filmového festivalu, po procházky Prahou či dovolené v zahraničí. Nová letní kolekce je přesně pro mě: sází na nekřiklavé barvy a jednotlivé kusy oblečení se dají kombinovat na všemožné příležitosti,” nešetří herečka chválou nové módní spolupráce na svém IG profilu.

Ve Varech se pak Dana představila i jako modelka. Společně se Světlanou Nálepkovou (63) se prošla po mole při představení nové kolekce její oblíbené návrhářky Jaroslavy Procházkové.

Simona Krainová doběhala. Bodycon šaty ale kila navíc neodhalily

To modelka z povolání Simona Krainová (50) sice nepředstavila své vysportované tělo na žádné z přehlídek, zato s manželem Karlem Vágnerem zdobí kolonádu i karlovarské večírky svým pověstným stylem. Zachytili jsme ji například v modelu sladěném do mnoha odstínů hnědé, který podtrhla ještě Simonina sluncem políbená opálená kůže.

Přestože sportování a především oblíbený běh musela Simona kvůli zranění nohy na čas odložit, přiléhavý model bodycon šatů rozhodně žádnou změnu jejích dokonalých proporcí neodhalil. Asi jsem to přehnala a mám zase zánět šlach. Takže mi můj fyzioterapeut zakázal běhat, a to je pro mě hrob, protože žeru a přibírám,” svěřila se Simona před pár dny deníku Blesk. Ani na její náladu to ale rozhodně nemá vliv, ve Varech totiž nešetří úsměvy ani láskyplnými projevy, které jí manžel Karel také hojně opětuje.

Další ze známých tváří, které můžete aktuálně potkávat v centru Karlových Varů, najdete ve fotogalerii.

Zdroje informací:

Blesk.cz

Instagram Dany Morávkové

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články