Zralé krásky na molu: Světlana Nálepková a Dana Morávková excelovaly mezi modelkami

Zralé krásky na molu: Světlana Nálepková a Dana Morávková excelovaly mezi modelkami
Zdroj: Herminapress
Herečka Dana Morávková a zpěvačka Světlana Nálepková se ve středu v Karlových Varech prošly po přehlídkovém mole.Světlana vynesla vzorované midišaty s krátkým sáčkem.I odvážnější mini. Při své figuře si to ale může dovolit.Světlana Nálepková v dalším z modelů Jaroslavy Procházkové, které se jinak soustředí hlavně na pletenou módu.+ 9 fotek+ 10 fotek

Že nemusíte mít míry 90-60-90, abyste se mohly objevit na přehlídkovém mole, je už dlouho známý fakt. A dokázaly to i hlavní protagonistky středeční módní show Jaroslavy Procházkové v Karlových Varech. Po boku útlých manekýn se na ranveji objevily nejen vozíčkářky, ale i herecká hvězda Dana Morávková (51) či zpěvačka Světlana Nálepková (63).

Tereza Švandová
Tereza Švandová 06. 07. 2023 11:00

Obě dámy si přehlídku na podporu projektu Kino bez bariér viditelně užívaly. Dohromady předvedly téměř desítku slušivých modelů, které perfektně sednou každé padesátnici (a i starší ženě). Dokázaly také, že ani od určitého věku není třeba se zahalovat od hlavy k patě, ale pokud máte ucházející nohy, klidně je můžete ukázat, aniž byste se musely cítit nepatřičně.

Na mole se objevily už i Holubová nebo Chýlková

Za svůj výkon sklidily Morávková i Nálepková zasloužený potlesk. Nebylo to ostatně poprvé, co se objevily na přehlídkovém mole. Jaroslava Procházková, která šije například i pro první dámu Evu Pavlovou (58), totiž dává vedle mladých modelek příležitost také známým tvářím a zralejším dámám.

Její přehlídky už odchodily například herečky Eva Holubová (64), Ivana Chýlková (59) nebo Klára Cibulková (47)"Jsou to vždy ženy, se kterými mě pojí jakési vnitřní napojení, máme se rády a ony rády nosí moje 'hadříky'," přiznala návrhářka v rozhovoru pro fashionindustrycz.cz.

Blanarovičová v bílé, Hofová s kudrnatými šedinami

Kolegyně ze showbyznysu přišla ve středu podpořit také Yvetta Blanarovičová (59), která dorazila na červený koberec oděná do bílé, tedy barvy, jež trochu nečekaně dominuje letošním Karlovým Varům. A nechyběla ani herečka Tereza Hofová (43) známá ze seriálu Dáma a Král. Ta zaujala nejen předvedenými modely, ale také hřívou kudrnatých šedivých vlasů.

Na všechny uvedené dámy a jejich modely se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články