Triky Joan Collins (90) pro mladistvý vzhled: Hydratační krém na noc, UV ochrana za každého počasí a výrazná rtěnka

Triky Joan Collins (90) pro mladistvý vzhled: Hydratační krém na noc, UV ochrana za každého počasí a výrazná rtěnka
Zdroj: Profimedia
Herečka Joan Collins (90) se proslavila rolí mrchy Alexis v seriálu Dynastie. Ačkoliv ho natáčela v 80. letech, jako by od té doby nezestárla ani o den.Vedle syna Alexandra vypadá Joan jako jeho sestra.Její tipy na krásu jsou přitom velmi prosté. Například nevycházet na slunce bez kvalitní UV ochrany a klobouku se širokou krempou.Oči si štíhlá herečka chrání slunečními brýlemi.+ 3 fotky+ 4 fotky

Legendární herečka Joan Collins (90) nesměla ve čtvrtek chybět na křtu nové knihy svého jediného mužského potomka Alexandera Newleyho (57). Na společných fotografiích z akce přitom zdaleka nevypadali jako máma a syn. Seriálová Alexis v bílém kalhotovém kostýmku doslova zářila. Jak to ve svém věku dělá? O tipy, jak být stále mlád (či mláda), se podělila hned s několika britskými listy.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 09. 06. 2023 17:00

Joan je už dlouhá léta považovaná za hollywoodskou ikonu. A to nejen svým vytříbeným módním vkusem, ale především nestárnoucí vizáží a neotřelým přístupem k životu.

Není to ostatně ani rok, co se hvězda Dynastie ukázala v bikinách, a znovu tak posunula hranice vnímání ženského těla ve zralém věku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Joan Collins (@joancollinsdbe)

Na sluníčko chodí Joan Collins vždycky jen v klobouku

Jak to Joan Collins dělá, že i v 90 letech vypadá nejvýše na šedesát? Jejím trikem číslo jedna je UV ochrana. "Tu jsem používala snad odjakživa. Od dvaceti let také nechodím na sluníčko bez klobouku, který by mi stínil obličej," prozradila zelenooká herečka magazínu You. A že to Joan myslí vážně, dokazuje její alabastrová pleť, kterou novináři často označují za "bílou jako sníh".

Druhou věcí, kterou popáté vdaná herečka nikdy neopomíjí, je odličování před spaním a aplikace nočního krému. "Dělám to tak každý den od 14 let, kdy mě a moji sestru Jackie takto mazala mamka," poukázala Joan pro list The Mirror.

Kvalitní produkty, potravinové doplňky a rudá rtěnka

Za největší zlo dnešní doby, co se krásy týče, považuje herečka televizi, internet a hraní počítačových her. "Slyšela jsem, že lidé stráví sledováním telefonu, tabletu nebo televize dvě až čtyři hodiny denně. Pak je jasné, že ženy nemají čas na cvičení ani péči o pokožku," zdvihá varovný ukazováček herečka, která samozřejmě moc dobře ví, že krása vychází zevnitř"Stejně důležité, jako kvalitní produkty pro pleť, jsou i kvalitní potraviny," zdůrazňuje Joan, jež nesnáší diety a celý život se snaží jíst vyváženě. "Věřím v moc avokáda a také na potravinové doplňky. Sama pravidelně beru vitamin C a E a omega kyseliny," prozradila listu Daily Mail.

A zapomenout nesmíme ještě na jednu klíčovou věc. Joan by nikdy nevyšla z domu bez rtěnky a pečlivě upravených nehtů. Potvrdit to může redaktorka Daily Mailu, která měla tu čest dělat s černovlasou ikonou rozhovor. Když se fotograf chystal obě dámy zvěčnit, obrátila se pečlivě upravená herečka na novinářku se slovy: "Drahoušku, jste nějaká bledá. Potřebujete trošku zvýraznit rty. Každá žena potřebuje barvu!" Na to sáhla do kabelky a podala reportérce rtěnku a zrcátko. Pro Joan Collins naprosto typické a výstižné gesto...

Zdroje informací:

Dailymail.co.uk

Mirror.co.uk

magazín You

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články