Móda z přehlídky Beaty Rajské ve Varech: Havlová v blyštivém kaftanu, Kubelková se síťovanými ponožkami v lodičkách

Móda z přehlídky Beaty Rajské ve Varech: Havlová v blyštivém kaftanu, Kubelková se síťovanými ponožkami v lodičkách
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Bývalá první dáma herečka Dagmar Havlová oblékla zlatorudý kaftan.Detail doplňků Dagmar Havlové.Manželé Donutilovi patří k pravidelným hostům přehlídek Beaty Rajské.Herečka Mahulena Bočanová zvolila celočerný outfit s extravagantní aplikací na saku.+ 22 fotek+ 23 fotek

Filmový festival v Karlových Varech zdaleka není jen o filmu. Na své si přijdou i milovníci módy. Včerejší tradiční karlovarskou přehlídku Beaty Rajské si nenechala ujít řada známých párů. Objevil se na ní například moderátor Libor Bouček s manželkou, Mahulena Bočanová v doprovodu nového přítele nebo již tradičně manželé Donutilovi. Komu to (ne)slušelo?

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 02. 07. 2023 12:30

Beata Rajská už dříve v rozhovoru pro Lifee.cz prozradila, co na přehlídce její nejnovější kolekce bude k vidění: “Z festivalu se posuneme malinko na jih, abychom měli pocit, že nám je všem teplo. Bude to Francie,” přiblížila styl pečlivě připravované kolekce sama návrhářka redaktorce Veronice v květnu tohoto roku.

A modely, které byly na velkolepé přehlídce k vidění, skutečně přenesly publikum na slunný jih Evropy. Molu dominovaly vzdušné rozevláté transparentní sukně a chic vypasovaná sáčka, šaty s výraznými prvky podtrhujícími siluetu v linii ramen, které díky širokým páskům ale prodaly i vosí pasy modelek. Nechyběly ani trendy jako impozantní rukávy či výrazněji strukturované materiály, kterým dala vyniknout strohá, až monochromatická barevnost.

V druhé části pak návrhářka sáhla po výraznějších, přesto barevně umírněných motivech rozevlátých šatů, z nichž by se celá řada mohla rovnou přesunout na nejbližší červený koberec.

Dagmar Havlová v oslnivém zlatorudém kaftanu

Mezi významnými hosty tradiční karlovarské přehlídky nových modelů známé pražské návrhářky jsme objevili například bývalou první dámu Dagmar Havlovou (70). Ta se doslova blýskla nepřehlédnutelným rudozlatým kaftanem, který doladila taktéž zlatými doplňky. 

Extravagantní Bočanová a odvážná experimentátorka Kubelková

V publiku se objevila také herečka Mahulena Bočanová (56), která do Varů vyvezla svého nového, exotického přítele. Na módní show se představila v celočerném kalhotovém kostýmu s extravagantním prvkem, v klasickém saku volnější siluety. 

Svým sexy lookem okouzlila ostatní hosty modelka a moderátorka Iva Kubelková (46). V černobílém outfitu poskládaném z tmavých minišatů a klasického bílého saka se zkrácenými rukávy si pohrála s doplňky a zvolila střevíčky se síťovanou partií suplující nepřehlédnutelné síťované ponožky. 

Korzetový pas Ornelly Koktové a rudá podívaná Zuzany Donutilové

Mezi příznivci módy Beaty Rajské se vyjímala také Ornella Koktová (30) s manželem. Ta se rozhodla vynést jeden ze současných výrazných trendů a využila potenciál korzetového prvku na minišatech vzdušného střihu. Nechyběly ani patřičně zářivé společensky vhodné doplňky - mini psaníčko, páskové střevíčky se štrasem a dlouhatánské náušnice.

Zuzana Donutilová (63), která se po boku svého manžela, herce Miroslava Donutila (72) na přehlídce Beaty Rajské objevuje s železnou pravidelností, předvedla midi šaty z přořezávané krajky v rudém tónu a rozsvítila tak prostor pro hosty zářivým odstínem i třpytivými doplňky ve zlatavé barvě. Její muž jí sekundoval neformálním outfitem.

Více z přehlídky Beaty Rajské v Karlových Varech najdete ve fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články