Doplňky ze zahájení MFF KV 2023: Luxusní mini i maxi psaníčka i nepřehlédnutelný trend večera v podobě vysokánských rukaviček

Doplňky ze zahájení MFF KV 2023: Luxusní mini i maxi psaníčka i nepřehlédnutelný trend večera v podobě vysokánských rukaviček
Zdroj: Herminapress/ koláž: Lifee
Dara Rolins a maxi psaníčko poseté stříbrnými fitry.Jitka Čvančarová zvolila stříbrnou třpytivou klasiku a sladila ji se šperky.Manželka výkonného ředitele festivalu Kryštofa Muchy doladila krásnou růžovou róbu psaníčkem v lomeném odstínu zlaté.Jitka Schneiderová a její variace na zelenou tón v tónu. Luxusní kabelka Bulgari doplnila hedvábnou robu Zuzany Kubíčkové. Také šaty JItiy Schneiderové poputují zanedlouho do dražby s vyvolávací cenou 120 tisíc korun.+ 20 fotek+ 21 fotek

Titěrná zavazadla do dlaně a doplňky, které nelze přehlédnout. To je povinná výbava hvězd pózujících fotografům nejen na červeném koberci. Jaké modely nás nejvíce zaujaly na zahájení 57. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech?

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 01. 07. 2023 09:00

Plejádu více čí méně zajímavých rób ze zahájení karlovarského filmového festivalu vždy doprovází také stejná přehlídka doplňků. Psaníčka všeho druhu patří ke společenské klasice, hojnější výskyt rukaviček ale patří k horké novince a nenechala si ji ujít nejedna hvězda.

Zářivá Dara a pajetky všeho druhu

Začněme tedy kabelkami. Rozhodně nešlo přehlédnout maxi kousek Dary Rolins (50). Její stříbřité psaníčko větších rozměrů bylo poseté maxi pajetkami, ve kterých se zrcadlil meruňkový odstín sukně i zlatavé odlesky flitrů na crop topu, a přestože výběrem kabelky zvolila další  - už třetí  - výraznou barvu jejího outfitu, celek překvapivě skvěle fungoval. Nejen díky tomu, že se stříbřité prvky objevily na modelu i ve formě luxusních šperků Gismondi, kterými zpěvačka svůj slavnostní look doladila.

Pštrosí peří Sary Sandevy

Další nezapomenutelné psaníčko se objevilo v dlani herečky Sary Sandevy (26). Její elegantní outfit sestávající z třpytivých černých šatů od návrhářky Hermine a nepřehlédnutelných lodiček s kovovým detailem na špičce už od prvních vteřin, kdy se objevila před fotografy, sklízel řadu pochvalných komentářů ze všech stran. Herečka jako doplněk zvolila minikabelku zdobenou pštrosím peřím, které svou texturou skvěle doladilo hladkou, ale zářivou siluetu asymetrické róby. 

Ikonický uzel v dlaních Peštové či Němcové

Výrazný kousek předvedla také modelka Daniela Peštová (52), která úchvatnou plisé róbu značky J’amemme doplnila ikonickou kabelkou Bottega Veneta Knot v netradiční oranžové barvě. Modely této značky patří k luxusní klasice a stejný proplétaný model s kovovým detailem zavírání v o poznání větší variantě a ocelově šedém provedení se objevil také v dlani dámy, kterou do Thermalu vyvedl byznysman Alessandro Pasquale. A ikonickou bottegu nakonec “vybalila” i modelka Pavlína Němcová. Na červeném koberci před Thermalem ji ještě netřímala, na snímcích z útrob hotelu už ale pózovala s ikonickým modelem Knot v khaki odstínu.

Zahalené paže i dlaně nejvýraznějším doplňkem večera

Nepřehlédnutelným detailem, který letos hojně zdobil červený koberec, byl výskyt modelů doplněných o vysoké rukavičky všeho druhu. U modelu Elišky Křenkové (33) byly rukavičky kompletně kryjící paže součástí modelu z dílny Lukáše Macháčka, zpěvačka Žofie Dařbujánová (28) naopak sáhla po vysokých transparentních rukavičkách jako po výrazném doplňku k vzorované róbě s květy. Asymetrii podtrhla jedna rukavice také u šatů modelky Denisy Dvořákové (34), nadpozemsky nepochopitelný vzhled zase doladily strečové rukavice, které navlékla k svému futuristickému modelu spisovatelka Radka Třeštíková (42). A opět spíše nezabodovala.

Přehlídku kabelek a rukaviček, které se objevily na zahájení festivalu v Karlových Varech, si můžete blíže prohlédnout ve fotogalerii níže.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články