Červený koberec z Cannes: Umu Thurman doprovodil syn, Michaela Douglase dcera. Helen Mirren šokovala modrým účesem

Zahájení festivalu v Cannes 2023: Uma Thurman se synem, Michael Douglas s dcerou a šokující modré vlasy Helen Mirren
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Ozdobou červeného koberce u příležitosti zahájení 76. ročníku festivalu v Cannes byla herečka Catherine Zeta-Jones. Herce Michaela Douglese, který dostal na zahájení čestnou cenu, doprovodila jeho manželka Catherine Zeta-Jones a jejich dcera Carys. Dámy byly ozdobené šperky Chopard. Do modré barvy se od hlavy až k patě oblékla Helen Mirren. Modré šaty byly šité na míru milánskou značkou Del Core.  Helen překvapila účesem, své aktuálně dlouhé vlasy nechala nabarvit namodro.+ 6 fotek+ 7 fotek

Filmový festival v Cannes byl zahájen za sedmiminutových ovací herci Johnnymu Deppovi (59), který se vrátil na výsluní s filmem Jeanne du Barry - Králova milenka od francouzské režisérky Maïwenn. Světová premiéra se konala na zahájení 76. ročníku festivalu a vy se s námi podívejte, jako to největším hvězdám slušelo na červeném koberci.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 17. 05. 2023 13:55

Johnny Depp hraje ve filmu hlavní roli krále Ludvíka XV. a jeho přítomnost na festivalu provázely nejen radostné ovace, ale objevilo se zde i pár protestů těch, kteří stáli za jeho exmanželkou Amber Heard (37), nad níž loni vyhrál soud ohledně domácího násilí.

Menšími protesty si ale nikdo nenechal zkazit atmosféru a na červeném koberci hvězdy doslova zářily.

Michael Douglas s Catherine a dcerou

Nejen herečka Catherine Zeta-Jones (53) zářila na zahájení po boku svého manžela Michaela Douglase (78), skvěle reprezentovala i jejich dcera Carys (20). Herec získal na zahájení čestnou cenu a zavtipkoval o tom, že mu je už více let, než má samotný festival.

Catherine oblékla rudou róbu s hlubokým výstřihem, Carys vsadila na světlou krajku. Obě zdobily šperky značky Chopard.

Uma Thurman a syn Levon Roan

Herečka Uma Thurman (53) dorazila na zahájení v honosné róbě značky Christian Dior a zvolila stejně jako Zeta-Jones šperky Chopard. Její největší ozdobou byl ale její syn Levon Roan (20), kterého má z manželství s hercem Ethanem Hawkem (52). Stejně jako dcera Maya (24) se i Levon začal věnovat herectví.

Uma má kromě dvou dospělých dětí ještě desetiletou dceru Lunu.

Extravagantní účes Helen Mirren

Sedmasedmdesátiletá herečka Helen Mirren umí šokovat. Dlouhé roky byla známá pro své krátké vlasy, ovšem poslední dobou hrdě nosí dlouhou kštici. Na zahájení filmového festivalu v Cannes zašla ještě o kousek dál a vlasy obarvila na odstín svých šatů.

Modrá tak byla její róba Del Core, manikúra i vlasy. Herečka přidala ještě do véčkového výstřihu diamantový náhrdelník a v ruce stylově držela vějíř.

Podívejte se na krásné modely ze zahájení v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články