Prestižní galavečer v Cannes ovládly kůži odhalující modely: Prohlédněte si ty nejodvážnější

Prestižní galavečer v Cannes ovládly kůži odhalující modely: Prohlédněte si ty nejodvážnější
Zdroj: Showpix/koláž Lifee
Eva Longoria v šatech značky Alberta FerretiEva Longoria a herečka Jessica Serfaty, které také oblékla velmi odvážné šaty. Modelka Georgia Fowler zvolila průhledný stříbrný overal. Herečka Pom Klementieff v rafinovaných červených šatech.+ 15 fotek+ 16 fotek

O víkendu skončil 75. ročník filmového festivalu v Cannes, kde mohly hvězdy vynést dechberoucí modely slavných návrhářů a připomenout se tak světu po pandemii covidu. Jaké šaty oblékly hvězdy filmu a modelingu na galavečer amfAR? Podívejte se sami.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 30. 05. 2022 16:00

Dámy letos oblékaly modely s výraznými průstřihy, hlubokými výstřihy i vysokými rozparky. Jednoduše to byl boj o to, kdo ukáže víc kůže, ale zároveň neodhalí nic, co by mělo být skryto.

Přehlídkou velmi odhalujících modelů byl dobročinný galavečer amfAR, Americké nadace pro výzkum AIDS. Slavnostní událost se konala v Hotelu du Cap-Eden-Roc a předepsaný dress code večera byl black tie.

Cara Delevingne si hlídala výstřih

Letošního galavečera se zúčastnilo velké množství modelek, mezi nimiž byla i Cara Delevingne. Ta oblékla dlouhé černé šaty značky Mônot libanonského návrháře Eliho Mizrahiho. Ten o svých kolekcích říká, že šaty navrhuje tak, aby se v nich ženy cítily až pohádkově. Jeho modely mívají mnoho průstřihů a přesně obepínají tělo jejich nositelky. Značku na galavečeru oblékly i další modelky, jak se můžete přesvědčit v galerii. 

Eva Longoria vsadila na vysoký rozparek

Galavečeru v Cannes kralovala černá barva, kterou zvolila i herečka Eva Longoria. Ta sáhla po šatech italské návrhářky Alberty Ferreti. Pro herečku to už byl 17. ročník, kterého se zúčastnila a časopisu People prozradila, kolik stály šaty, které oblékla při své první návštěvě v roce 2005. „Říkala jsem si, vezmu si tyhle, jsou pletené a zlaté. Nikdo by tehdy neřekl, že mě stály jen 40 dolarů,“ uvedla letos hvězda ze seriálu Zoufalé manželky.

Podívejte se na přehlídku těch nejodvážnějších modelů galavečera v naší galerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články