Vary rozzářily okouzlující hvězdy: Čvančarová a Geislerová nešetřily materiálem, Plodková torpédovala crop topem

Móda ze zahájení MFFKV 2023: Zářivá Čvančarová a Geislerová, Plodková v odvážném topu
Zdroj: Profimedia, Herminapress/koláž Lifee
Herečka a členka poroty Patricia Clarkson zaujala dechberoucí róbou ve zlatavých tónech, kterou tvořila záplava tylu, třpytivých aplikací i peříček. Dokonalý outfit pro dokonalou příležitost.Jitka Čvančarová tentokrát neponechala nic náhodě a výběrem šatů od návrhářky Petry Balvínové vytřela zrak všem kritikům svých nezapomenutelných výstřihů. Tentokrát totiž dorazila zahalena do barvy roku doslova do posledního centimetru. Šifonem vyzbrojená vrstvená róba v odstínu Viva Magenta neodhalila ani zlomek kůže navíc, vázací detail u krku alespoň rozbil jednolitý celek částečně transparentního modelu. Zahalený model ale také vyvolává spíš rozpačité ohlasy. My se kloníme ke zlaté střední cestě a rádi bychom Jitku viděli se střídmým výstřihem.Jitka Čvančarová dorazila na zahájení se svým manželem Petrem Čadkem.  Herečka Aňa Geislerová jako módní ikona rozhodně nesnížila laťku.Její vrstvené tylové šaty (navrhl je Jakub Polanka) jsou ušity z materiálu, který vznikl procesem fermentace z přibližně 300 l plzeňského piva. Vzor puntíků na transparentním podkladu pivní pěnu přímo evokuje. Aňa byla díky svému modelu hlavní hvězdou večera.+ 45 fotek+ 46 fotek

A je to tu! V páteční podvečer odstartoval s velkou pompou 57. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Slavnostnímu zahájení kralovaly herečky Jitka Čvančarová či Aňa a Ester Geislerovy. O drobné pozdvižení se pak netradičním outfitem postarala jindy dokonalá Jana Plodková. Nejvýraznější róby z červeného koberce před hotelem Thermal vám Lifee.cz nabízí v obsáhlé fotogalerii.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 30. 06. 2023 19:20

Propršený podvečer sice velké show nepřál, filmové hvězdy přesto dokázaly přilákat zástupy fanoušků. Ti jako vždy čekali nejen na herce osobně, ale i na to, co vynesou na červený koberec.

Jitka Čvančarová od hlavy k patě v růžové

Stálice filmového festivalu posledních let, herečka Jitka Čvančarová (45), neponechala nic náhodě a výběrem šatů od Petry Balvínové vytřela zrak všem kritikům svých nezapomenutelných výstřihů. Tentokrát totiž dorazila na červený koberec zahalena do barvy roku Viva Magenta, a to doslova do posledního centimetru. „Vybraly jsme spolu krásný odstín růžové. Volná silueta mírně se rozšiřující, s širokými rukávy a s rozparky byla pro moji myšlenku nejlepší volbou,“ ​uvedla návrhářka a autorka róby Petra Balvínová pro eXtra.cz.

Zuzana Donutilová zářila v bílé róbě s krajkou

Kdo také rozhodně zaujal, byla manželka Miroslava Donutila (72) Zuzana (63). Ta vynesla jednoduchou bílou róbu zdobenou širokou krajkou z dílny návrhářky Beaty Rajské a velmi jí to slušelo. Nevinný odstín dokonale korespondoval s křehkým typem, který paní Zuzana reprezentuje.

Aňa Geislerová a její šaty s příběhem

Nezapadla ani ikonická Aňa Geislerová (47), která dorazila do Varů v šatech od Jakuba Polanky. Její model byl vzhledem k typu a barvě hereččiny pleti zbytečně mdlý, vzor puntíků na transparentním podkladu nicméně zarezonoval příběhem. "Ty šaty jsou z piva, plzeňského, které máme všichni rádi. Jsem žena vystupující z pivní pěny," nechala se pro Českou televizi slyšet populární zrzka, která tentokrát dorazila v blond barvě. Její šaty půjdou po festivalu do dražby ve prospěch Centra Paraple.

Jana Plodková v titěrném crop topu

Krásná, stylová, leč zcela mimo dress code black tie. Tak se před Thermalem představila jindy dokonalá herečka Jana Plodková (41). Přestože jí to nesmírně slušelo, její kombinace maxisukně a titěrné podprsenky ze žakáru se na červený koberec dvakrát nehodila.

Schneiderová zvolila klasiku, Ester Geislerová neonově zelenou

Naopak její herecká kolegyně Jitka Schneiderová (50) zvolila pro akci roku zelenou šifonovou večerní róbu tradičních tvarů s hlubokým výstřihem a vysokým rozparkem. Tento univerzální a nadčasový střih vždy zaujme. Skvěle zvolila i barvu, tentokrát se ale nekonala žádná výrazná extravagance. Šaty pak herečka doplnila šperky Bulgari.

Naprosto nepřehlédnutelná byla v pošmourném počasí herečka Ester Geislerová (39). Anina sestra představila nejen nový krátký účes, ale i nepřehlédnutelnou róbu oversize siluety v ostře neonové, takřka signální zelené barvě. Ta se trochu tloukla s její barvou pleti i vlasů, doplnila ji ale luxusními šperky Halada z kolekce Niessing.

Na nejzajímavější modely ze zahájení 57. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články